Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marchello19
tag
Sziasztok, valaki tudja, hogy hol kellene keresnem a hibát?
2006-os Chevrolet Aveohoz vettem egy Baseus AUX - BT adaptert. Rádugom a szivargyújtós usb aljzatomra, de kb. 10 másodperc után kikapcsol. Kipróbáltam másik aljzattal, azzal se volt jó. Power bankra kötöttem még, ott ugyan ez volt, viszont lakásban rákötöttem számítógépre, onnan jól kapja az áramot, ahogyan teló töltőről is jól megy. Igazából csak azért nem értem az egészet, mert mindegyik USB amire bedugtam 5V 1A-t enged ki.
Szivargyújtó a kocsiban jó elvileg, mert ha beledugok bármit, akkor világítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen routert?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Asztrofotózás
- Bundle topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung Galaxy Tab S10+/S9+ Book Cover Keyboard Slim Black
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest