Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
-
jFox
addikt
-
jFox
addikt
Az előzőhír nem arról szólt, hogy a google beleteszi a tárcsázójába a hívásrögzítést? Mondjuk én jobban örülnék, ha visszajönne vagy legalább választható lenne az eredeti MIUI tárcsázó...
Azzal a Note 7-tel mi van, amit korábban linkeltél? Miért halt az le egy újraindítás alkalmával? Nem értettem teljesen. Valami biztonsági beállítást aktivált a Xiaomi, ami miatt előfordulhat ilyen?
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
"Emlékeim szerint havonta egy készüléket lehet nyitni"
Igen ezt tudom, csak arra gondoltam, hogy ha már egyszer megkaptam a jogot egy készülékre, akkor az hátha megmarad és később újra nyitható várakozás nélkül. De mind1, nem volt olyan sok ez a hét. Gyorsan elszaladt.
"A nyitás és a zárás is töröl mindent."
Ez rossz hír. De legfeljebb majd csak akkor zárom, ha eldöntöm melyik ROM-ot használom. Mit ezt a másik topicban is írtam.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
Egy kérdés: ha vissza zárom a BL-t, később újra kell kérnem a nyitást, vagy lehet nyitni rögtön?
És még egy: vissza tudom úgy zárni, hogy ne törlődjön minden?
Azt láttam, hogy a MiFlash-ben van olyan lehetőség, hogy clear áll and lock.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Én eddig úgy tudtam... Mondjuk utoljára Redmi Note2-n csináltam fastboot rom telepítést, azon meg még nem volt. Meg logikus is, hogy gyári ROM telepítésnél minek kellene lock-ot nyitni, de ezexerint nem így van.
Próbálom elinditani a BL nyitást, de elakadtam.
Azt kéri, hogy a fejlesztő beállításokban a MiUnlock ellenőrzés alatt jelentkezzek be, de nem sikerül.
Ez jön be ott:
[kép]Itt hogyan tovább?
Ha bökdösöm ott a Fiók és készülék hozzáadás gobot, kiírja, hogy hitelesítés nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Sajnos nem megy a fastboot rom telepítés. Flash xbl hibát ír ki.
Mégis kellene hozzá nyitott bootloader? Nem igazán akarok bootloadert nyitni, ha nem muszáj.
Próbáltam EDL-be billenteni, de az sem megy.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest