Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
csemeteim
üzenetére
Eu. dev-en tökéletesen megy az Igo szülinapp. Nem hivatalos verzióval nem próbáltam(lehet kipróbálom ma), de akkor szerintem ott sem lehet gond. Szubjektív véleményem, de mindenféle Miui verziót kipróbálva, mindig az Eu. devhez térek vissza, mert számomra az a leghasználhatóbb rom. A legnépszerűbb nem Miui romokat is kipróbáltam, de nem volt szerencsém velük. Kivétel nélkül mindegyiken dobálta a wifit, és mindegyiken tapasztaltam valami bugot. Vagy véletlenszerű reboot, vagy nehezen lehetett felvenni híváskor, hanghiba, stb...
Így maradtam a Miui Eu. dev-nél, itt kell a legkevesebb kompromisszumot kötnöm. Ezzel nem leakarok beszélni senkit a nem Miui-s romokról, sőt azt sem mondom, hogy az egyik jobb, avagy rosszabb a másiknál, mert mindkettőnek van előnye és hátránya is a másikhoz képest. Szerintem jó dolog nyitni a BL-t, felrakni egy twrp-t, mert sokkal több alternatíva közül lehet választani, és megtalálni számunkra a legmegfelelőbbet.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
kárátékutyá
üzenetére
Nem vagy vak.

-
tsabeekaa
aktív tag
Bocsi, de amiket leírtál, lassan munkásabb, mint bl-t nyitni. Nincs abban semmi misztikum, vagy atomfizika. Ráadásul, ha kinyitottad, olyan romot teszel fel amit akarsz. Mellesleg, csak nyitott bl megléte mellett csinálhatsz tiszta telepítést, amivel sok bosszúságtól kíméled meg magad, és egyszerűbb a miuis élet. Hovatovább azt hiszem, hogy rom mentést, csak twrp, és társaival tudsz csinálni, ahhoz meg szerintem nyitni kell a bl-t. Ha meg van twrp a telefonon, és csinálsz egy mentést az éppen működő, belakott rendszerről, akkor ha valamit elrontasz, pár perc alatt visszaállítod a rendszert.
-
tsabeekaa
aktív tag
A magisket el lehet távolítani, hogy supersu-t használhassak helyette?
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
bbubby00
üzenetére
Már ne haragudj, de itt a fórumon minden segítség megadatott hozzá, hogy ne legyen gondod a hanggal. Többféle verzió létezik a problémádra. Magisk, kernelek, romok, stb... Azt meg szomorúan konstatálom, hogy édesanyádnak karácsonyra, egy földhöz ba.....ott, megjavíttatott telefont adsz karácsonyra, és szenvedjen ő a hanggal.? Hm...nem egy drága valami... Lelked rajta.

-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
juve600
üzenetére
eu dev /7.11.02. : Amióta felraktam, 14 bejövő hívásom volt, és 4 messenger hívásom. Én nem tapasztaltam az általad felsorolt hibákat. Sim kártya aktiválást nem használok, így arról nem tudok nyilatkozni.
Használtam már az RR-t, LineageOS-t, Aosp-t, Aex, de egy ok miatt mindig visszatértem a Miui-ra. Ezeknek a romoknak az értesítés megjelenítése, számomra nem megfelelő. Bár az is lehet, hogy én vagyok a láma, és nem tudtam megfelelően beállítani, hogy mikor, hol jelenjenek meg az értesítések.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Hozz létre a belső tárhelyen egy "MagiskManager" nevű mappát....
-
tsabeekaa
aktív tag
Nem Miui romon, hogy lehet azt megoldani, hogy a képernyőzáron az értesítések, csak az értesítési sávon jelenjenek meg, és ne jelenjenek meg a képernyőzár felületén?
-
tsabeekaa
aktív tag
Igen, visszakapja az user...Azután tanulva az előzőekből, nem frissíti újra a telefont, ha a frissítés nem jó. Inkább nyitja a bootloadaert,és a 72 órás várakozása közben, utána érdeklődik, melyik romon működik az ami neki oly fontos. Ha kinyitotta a bootloadert, utána azt és annyi féle romot rak fel, amennyit nem szégyell. :-) Minden le van írva szájbarágósan, nem kell kockának lenni hozzá. Természetesen megértem azt is hogy visszaküldted a telefont....csak bennem van egy kis de...

-
tsabeekaa
aktív tag
RR rom alatt, hogy lehet azt megoldani, hogy a képernyőzáron az értesítések, csak az állapotsoron jelenjenek meg, és ne jelenjenek meg a képernyőzár felületén?
-
tsabeekaa
aktív tag
Azt gondolom, jó lenne, hogy aki nem tuti hw hibáról ír, az odaírná, hogy pontosan milyen romon van.
Lassan kismillió rom létezik, az egyiknél ez a baj, a másiknál az. Azzal senki nincs kisegítve, ha azt írom, hogy az enyém hibamentesen dolgozik. De kérdés, ugyanarról a romról beszélünk? Eu, multi,kínai, stabil, fejlesztői, és még az ezeken belül lévő android, és Miui verziók,nem beszélve a nem Miui romokról.Illetve egy saját, szubjektív, nem vitaindító tapasztalat....Aki romolgatni akar/szeretne, az inkább nyissa a bootloadaert, rakja fel a twrp-t, és tiszta telepítéssel csinálja. Tapasztalatom szerint, sok problémától menti meg magát.
-
tsabeekaa
aktív tag
Még jó hogy nem szaladtál bele, én meg jó hogy bele szaladtam. :-) Az egyik legjobb telefonom....
Ja és inkább nem olvass topikot, mert akkor minden telefon sz@r lesz, és nem szaladsz bele a végén semmibe.
Mellesleg azt gondolom, hogy a legtöbb hiba rom, esetleg app függő, ill user error. A nagy számok törvénye alapján, nyilván van hw hiba is.
-
tsabeekaa
aktív tag
Melyik most a leghasználhatóbb nem MIUI rom?
-
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nekem van, hála az égnek, de csak félig csatlakozik hozzá a telefon.

-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok! Android autoval van valakinek tapasztalata?
-
tsabeekaa
aktív tag
Én inkább meg sem nézem, jobb a "békesség"

-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Írtam privátot.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Már mindegy, közben felraktam.
Nem tudom, mi lehet a baj, nekem semmi ilyen nem volt, de az is igaz, hogy a sd kártyán kívül mindent legyalultam( wipe) róla, és twrp-ből raktam fel. Ill, volt egy hasonló problémám egy már nem tudom melyik rommal, ami twrp-ből felment, de nem indult el az istennek sem, azt a mui hu-s appal sikeresen felraktam saját rom telepítéssel. -
tsabeekaa
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Feltöltsem valahová az enyémet, és linkeljem neked?
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Egy kérdés. Mi az a Xiaomi sync service pontosan, amit kihagytál?
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Már feltettem onnan 7.7.6-ot. Jól működik, semmi gondom 4 napja vele. Én kiválasztottam, hogy supersuval rootolt legyen, és az is jó. Nincs a csatlakozási anomália a pc-hez, nem kell a buildpropban turizni.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
És innen hogy kell letölteni?
-
tsabeekaa
aktív tag
Az MI4C-n is állandóan ez volt a gond, de megszoktam, meg nem is telefonra ébredek, hanem a miband vibrátorozza a csuklómat.

Köszönöm!
Bár igazad van, tényleg nem nagy munka, ha fent vannak a fentebb linkelt cuccok. Az órás időjárás, még a MI4C-n is fent volt. Kipróbáltam, hogy jó-e a Note4-re, és láss csodát. 
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Meg, de a másik fórumban linkeltem ezt már neked. Tessék, ilyenre csináltam magamnak. Az első általad linkelt programmal.

Az első általad linkelt programmal. De kell hozzá: xposed-v87-sdk23-arm64-miui-edition-by-solarwarez-20161126, amit twrp-ből raksz fel, és xposed.installer_3.1.1-39.apk. Természetesen root kell előtte.
Olvass alaposan utána, hogy kell felrakni, használni ezeket. -
tsabeekaa
aktív tag
-
tsabeekaa
aktív tag
Miband 1-2, tökéletesen kapcsolódik. Suzuki vitara, Honda hrv, Citroen c3, tökéletesen kapcsolódik, működik.
A fiaim 2db okosórája is problémamentes. Bluetooth hangszóró, 3db bluetooth fejhallgató is tökéletesen kapcsolódik. Ennyit tudtam kipróbálni. Ja és a laptophoz is.... -
tsabeekaa
aktív tag
Pl. Messengernél.
Elindítod a messengert...
Alkalmazásválasztó gomb, esetünkben a bal szélső gombot megnyomva, kiválasztod a messenger, kicsit lehúzod és rátapicskolsz a bal felső sarokban a lakatra.Beállítások/ Értesítések és állapotsor/ Alkalmazás értesítések/ a messengert kiválasztod, és beállítod mit szeretnél.
Beállítás/ Akkumulátor és teljesítmény/Alkalmazások akkumulátor használatának kezelése/ Válasszon alkalmazást a korlátozáshoz/ kiválasztod a messengert és nincs korlátozás.
Biztonság app/ Engedélyek/ Indítópult/ Messenger és kiválasztod, hogy automatikusan induljon.
Ezt minden alkalmazásnál eljátszod, amivel gondod van.
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok! A magisk-et hogy kell felvarázsolni rootoláshoz? Honnan, és mit kell letölteni hozzá? Van valami beállítás, amit jó tudni?
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Beállítások, értesítések és állapotsor, alkalmazás értesítések.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Adobe Photoshop
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az elhagyásra momentán nem gondoltam.