- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi hangfal építés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
Kisbatyu75 #3233 üzenetére
Én akkor futottam bele ilyenbe mikor egy nem a gyári témát használtam, és az ujjlenyomat vagy pin után megint pin kódot kért...
Illetve amit nekekem is írtak itt, hogy minden újraindítás után bekér az ujjlenyomaton kívül más azonosítást is.(#3236) schawo:
személyes véleményem hogy szerintem megy egy zseni volt! kézbe veszem a telefont és pont kézre, ujjra áll, tökre kényelmes. Bár abban egyetértek veled hogy ha már egyszer kikapcsolja az ember, mert csak, akkor elvárná hogy ne csináljon semmit.
(nem vitaindítás) -
beg
veterán
válasz
Kisbatyu75 #3233 üzenetére
Biztonsági ok. Ha elromlik a szenzor, hogy jutsz be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest