- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- DLNA
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Én itt vettem: [link]. 60 ezer Ft volt, saját nevemre szóló ÁFÁ-s számlát állítottak ki és a hazai wayteq 1 év garancia van hozzá. Ajánlom őket, elég jó értékelésül is van, nem csak én vettem tőlük: [link]
Ja és aki hozta a telót a megbeszélt helyre, egy nagyon dekoratív tök normális csaj ez volt a ráadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DLNA
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest