- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- DLNA
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
tmslevi, grafnet:
Nagyon szépen köszönöm nektek a hasznos és részletes infókat!
Ezek alapján egyre inkább ki szeretném próbálni a multit, amúgy is az a terv hogy most kipróbálom, és valamelyik örökös lesz, ha bejön a multi (és eddig miért ne jönne be
) az marad már örökösen és csak használom a telefont, ha nem akkor max vissza a gyári global dev és úgy marad
Azt szeretném még megkérdezni tőletek, hogy én még nem használtam miflasht soha eddig, hogy mi az a verzió ami bevált nektek, olvastam hogy valakinek ez működött másiknak az, és szeretnék amennyire lehet biztosra menni nehogy valami gáz legyen
A másik hogy itthon win7-em van (de alig használom a Linux mellett) melóhelyen win10, hogy win7 alatt lehet simán telepíteni a driverek aláírásának kikapcsolása nélkül a miflasht, vagy inkább a melóhelyi win10-es gépen próbáljam meg?
Illetve mit gondoltok, az működhet, hogy a régi telefonomhoz használt micro sdre mentem a gyári rendszert, és arról rakom fel a romot így egyből törölhető a belső memória, utána a ezt a kártyát kiszedem mint biztonsági tartalék és a multi romról már a belső memóriára csinálok mentést, + amikor visszamásolom a belső memórián lévő dolgokat a telóra oda felrakom a telepített rom zip-jét is?
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest