- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
A megoldás ez lett:
Nem engedte feltenni a letöltött ROM-ot, mert a ROM betallózása és vizsgálata után újraindítást kért, a megjelenő újraindítás gombra viszont nem reagált.
Ugye a beállításokból nem engedte az FR-t, sőt a gyári recovery-be sem tudtam belépni a bekapcsoláskor gombkombinációval, de szerencsére a beállításokból engedte a gyári recovery-be való belépést (újraindítást), és ott el tudtam végezni az adattörlést, majd utána már feltenni a beállításokból az újabb gyári ROM-ot.
Egyelőre marad ez rajta, aztán váltunk, ha a barátom ki akarja próbálni a főzött ROM-okat.
Köszi még egyszer a segítséget!
-
ka64
tag
válasz
teppik_amon #14344 üzenetére
Szia,
néhány nap használat után mi a tapasztalat? Mennyit bír egy feltöltéssel? -
jFox
addikt
válasz
teppik_amon #14346 üzenetére
Igen ez manapság így megy a COVID19 miatt.
-
jFox
addikt
válasz
teppik_amon #14344 üzenetére
Hogyne érdekelne, örülünk neki.
Milyen akksit vettél? Gyári vagy ezt a Nohon utángyártottat? -
teppik_amon
tag
válasz
teppik_amon #14332 üzenetére
Update, nem mintha bárkit érdekelne: Akksi megjött végre. Cserélve. Működik szépen a telefon.
-
hojos
aktív tag
Elég régen romolgattam már.😀
A gyári alkalmazással nem lehet, ha jól emlékszem, de TWRP-t fel lehet tenni rá.
Fent az összefoglalóban le van írva a ROM csere, zárt bootloader esetén is.
Azt nézted ?Szerk:
Most olvastam az összefoglalót és mégis lehet a telefon updater alkalmazásával Stabil->dev, dev->stabil váltást.
Tényleg régen csináltam. -
fa4hu
őstag
Kicsit ledöbbentem: a telefonon nincsen bejelentkezve MIUI fiókkal a barátom, sőt egyáltalán nincsen MIUI fiókja, sosem jelentkezett be vele a telefonon. Tehát elvileg nincs mit kikapcsolni, mégis az FR során felvillan a "Készülékkeresés állapotának ellenőrzése" felirat, majd ismét visszaugrik az FR indítására.
Ami szintén szerfelett érdekes, hogy MIUI 9 Global 711116beta ROM van rajta, miközben a telefont valamikor 2017-ben az Edigital-ban vette. A ROM-ot sem tudja frissíteni OTA-n.
Esetleg valamilyen más ötlet?
A developer ROM-ra feltehető a stable ennél a telefonnál a gyári frissítő alkalmazással?
-
fa4hu
őstag
Köszi, kipróbáltatom vele. A leválasztást a https://i.mi.com/?_locale=en_US oldalon is el kell végezni ugye, nem elég kilépni a fiókból a telefonon?
-
fa4hu
őstag
Egy barátom Note3-án nem lehet megcsinálni a gyári beállítások visszaállítását: feljönnek a figyelmeztető üzenetek, leokézza, majd felugrik egy készülék keresés ellenőrzése felirat és utána újra visszaugrik az elejére, majd megint jönnek a figyelmeztetések és így tovább.
Gyári recovery-ből menne szerintetek, vagy mi a megoldás rá?
Előre is köszi!
-
Headbang
aktív tag
válasz
Sajnos most minden Kínából érkező cuccunkat kb. 2-3 hónap alatt kaptuk meg.
-
zsoca67
tag
válasz
Én a Skyphone kft-től rendeltem.12-13 óra töltés kevés volt, hogy betudjam kapcsolni a telefont.Vissza küldtem, visszaadták a vételárát, és a szállítási díjat is. Egy helyi telefon szervizben volt hozzá akksi, a fickó szerint gyári, 9000 Ft volt. Kicsit szívtam a fogam.Úgy néz ki bevált.Kb 2 nap után 40% töltöttségnél teszem töltőre. Talán egy jó évet még elmegy vele.Amúgy semmi baja a telefonnak.
-
teppik_amon
tag
válasz
teppik_amon #14323 üzenetére
Némi update srácok.
Akksit megrendeltem régesrég. Több mint 3 hete beérkezett az országba, azóta semmi hír róla, vámra vár állapotban leledzik.
Az akksi oylan szinten döglött, hogy a telefon levett hátlappal és csakis töltőn hajlandó üzemelni.
Látványosan gyorsan halt meg az akksi, kb 5 nap alatt jutott el a teljes kapacitástól odáig, hogy 100-75%-ra 5 perc alatt esik le, ahol kikapcsol. :\
Előszedtem az elődjét, azt használom amíg megjön végre a pótlás.
Szóval ígyjártam -
makoss
veterán
válasz
csaba bacsi #14326 üzenetére
Ez nagyon jó, köszi!
[link]
És azt hogyan lehet beállítani, hogy úgy nézzem a mobilom képét, műveleteket mint ahogyan azt a csávó mutatja a videón, jobb szélen? -
makoss
veterán
válasz
csaba bacsi #14326 üzenetére
Ez ingyenes?
-
makoss
veterán
Üdv!
Szeretném a számítógépemet és telefonomat egyszerűbben csatlakoztatni fájlok átvitele miatt, és a videón lévő beállítással lehet? [link]
Ha igen, hogy? Láttam a telefonomban ip címet, azzal, vagy másképp kell?
Köszönöm előre is! -
Jazz
veterán
válasz
teppik_amon #14323 üzenetére
Addig szedd szét, vedd ki az aksit, használj másik telefont.
-
Jazz
veterán
válasz
teppik_amon #14317 üzenetére
Nem-nem, tuti hogy az aksi, az puposodik fel, nekem is az kezdte szétnyomni.
A mikro usb portot én is kicseréltem, több kopóalkatrész már nincs benne, megint új lett a telefon.
(#14318) motofi: Aliról lehet rendelni gyári eredetit. Több aksit kipróbáltam én is, egyik utángyártott sem volt a közelében sem az eredetinek. Most olyan mint új korában. -
-
motofi
aktív tag
Nekem az akksi nyomta fel. Szétszedtem már folyt. Kicseréltem, nem bonyolult, de az új akksi bár eredetinek néz ki, már nem bírja addig.
-
teppik_amon
tag
-Új telefon már nem lesz belőle
-Nem akarok bénázni, szerencsétlenkedni vele
-Közel sem biztos hogy az akksi a baja (zsebben hordom, lehet simán elgörbült egy guggolásnál, ráfekvésnél, whatewer)
(mellé tettem most egy vonalzót. Igen, maga a telefon háza görbült el, a kijelző szép egyenes, így elválltak egymástól)
-jó lesz a chromecast távirányítónak / gyereknek youtubot nézegetni.
Akksi idővel amúgy nincsen bajom. Egész nap elvagyok vele. HA meg játszok, úgyis merül. Gyakran töltöm napközben is ezmiatt. Kocsiban szivargyújtóról, külső akksiról. Este meg töltőn alszik.
De ha épp nincs játékra használva, simán viszi a napot és estére 50-60%ig merül némi netezéssel, cseteléssel, hívással.Szóval jó kis telefon, jó konstrukció volt.
-
Jazz
veterán
válasz
teppik_amon #14315 üzenetére
Miért nem csak aksit cserélsz? 3000Ft, és van egy új telefonod. jutápon ezeregy videó van, pofonegyszerű a szétszedése.
-
teppik_amon
tag
Még én is ezt a telefont használom, nagy megelégedéssel.
Viszont a nyomógomboknál és a sim tálcánál kidudorodott oldalra a házilletve az egész kijelző kezd elválni a telefontól. Kezdi szétnyomni az akksi, vagy mi? Egyelőre működik, de aktívan nézem az utódját (redmi 8 talán. a 9S is jó, csak kicsit drága nekem
)
-
Anonymus23
veterán
Remélem nem gond, hogy ilyen témában írok, nem a bizniszről szól a dolog, hanem elsősorban adatmentésről:
Nincs valakinek olyan telefonja, ami összetört, de pl a töltő modul/akksi jó benne?
Öcsémnek (is) van egy ilyen telefonja, de nem lehet tölteni, már cserélve volt 2-3x a töltő csatlakozó modul benne, de egy ideje már nem működik.
Ami a lényeg volna, hogy lementeni róla az adatokat, de ha valaki eladná/odaadná, akkor lehet összeraknánk egy működő telefont póttelefonnak.Egyébként feleségem még mindig egy ilyet használ, az enyém volt, de nálam ezt váltotta a Redmi Note 5 Pro. A RN 3 az még mindig tökéletesen működik, nála még kibír az akksija 1,5 napot is kb.
Nem akarok senkinek sem gondot belőle, ha PM-ben tudtok öteletet/megoldást/ajánlatot, akkor tudunk egyeztetni. -
csaba bacsi
tag
Ja, még egy érv (számomra) a 9S mellett az oldalába épített ujjlenyomat olvasó.
-
csaba bacsi
tag
válasz
Pzoli2 #14311 üzenetére
Én még emlékszem amikor bejött a xiaomi. Ugyanígy néztük hogy mi lehet ez...
Az idő eldönti majd. A xiaomi annak idején olcsó volt és majdnem ugyanazt tudta mint a drága, agyonreklámozott telefonok.
Van egy kollégám, aki fanatikus Samsungos volt (Omniával kezdte), amikor megvettem a telómat, ne tudd meg, miket mondott rá. Most egy Pocopfone-ja vanMajdnem mindennap elmondom neki, hogy néptelefon
.
Ja és azért mert magyarországon nem ismert, lehet hogy máshol millió-számra adtak el már belőle.
-
Pzoli2
tag
válasz
csaba bacsi #14307 üzenetére
-
Pzoli2
tag
válasz
-
Pzoli2
tag
válasz
Ebben az árkategoriában nekem is teccik .
Sajnos nem tudok roluk semmit. -
tlala
addikt
Nekem Mi Note 10 lett az utód, mert fontos számomra a jó kamera.
Szerettem a Note 3-at, de ez azért már más liga.
Olyan áron kínálták múlt év végén a Black Friday akcióban, hogy nem tudtam nemet mondani.
A 78 éves anyukámé lett a Kati, megtanulta a kis Samsungja után kezelni, és ügyesen videochatel velem Messengeren. -
csaba bacsi
tag
válasz
Pzoli2 #14306 üzenetére
Pont most nézem én is.
Nekem ez még jobban megfelelne mint a 9T.
Az NFC-re nincs szükségem (max. a zárható tokba beleteszem a bankkártyát)
Az infrát viszont sokat használom, a pop up kamerától meg félek.
Az SD kártya is sokat nyom a latba.
A különbség nekem az IPS vs Amoled, de a jelenlegivel is elégedett vagyok.
más.
Jó áron a mobilakciókon láttam, mit tudtok róla?
Abszolult nem ismerem őket.A válaszokat előre is köszi
-
jFox
addikt
válasz
csaba bacsi #14304 üzenetére
Igaz ami igaz, azóta már én is Mi Mix 3-nál járok.
De csak mert olyan áron volt, és az nekem régen egy álom telefon volt. Most meg tudtam venni. -
csaba bacsi
tag
Sziasztok.
2016 november óta nyúzom, már a második törött kijelzővel.
Most kezdett el függőleges piros csíkokat produkálni, sötét módban remekül látható.
Nagyon elégedett vagyok vele, a második legjobb telóm a Motorola Atrix2 után!
Az utód pedig a 9T. -
Headbang
aktív tag
Én már a mi9T-nél lejebb nem adnám. Annak a cserének érezném értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest