-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 2 Extended Edition
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
#65675776 #5425 üzenetére
Azért egy kaspersky, kingsoft, rising, drweb, eset elég jó minta. A találatosok között a legtöbb az generic, azaz látszik hogy nem vizsgálták hogy fertőzött-e, csak a tevékenység alapján írták.
Ha kerülni kéne az olyan megoldásokat amikre ugranak a heurisztikák akkor nem tudnál használni SEMMIT, nincs olyan program ami legalább ne lenne tömörítve (runtime packer), ezekre is ugranak/ugranának, csak egy csomót már eleve beraknak a kivétel adatbázisba. Még böngészőt se tudnál használni.
Egyébként meg működik, kipróbáltam. Valószínű user error ha nem megy.
A gányul összegórálásra nem tudom mit értesz, szerintem épp hogy jól van megcsinálva.
Kaphattál volna egy zipet is hogy ide-oda tömörítsd ki, lépj be ide, indítsd. Olyannak aki azt se tudja mi az a batch file ez teljesen kínai (hehe) lenne, sokan egy parancssort nem tudnak elindítani. Így meg rákattint egy zöld ikonra és megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérlek fusd végig a Téma-összefoglalót!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- DOOM - The Dark Ages
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest