- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
Gyári visszaállítás megoldhatja ezt a dolgot, mert másnál minden megy tökéletesen. Kihalt is a topic emiatt-senki nem akarja kitárgyalni a fájó problémáit.
Ha pedig gyorsabb működést, és a hetinél több frissítést szeretnél a tabletedre akkor a Lineage OS lehet a barátod.
-
mazsi
senior tag
ROMot én is mással tetettem fel rá, mert Mac-en macerás a dolog és nincs app, csak parancssor. HA gondolod össze tudlak kötni korrekt sráccal itt a fórumon
De bármit is keresel rá, érdemes a MiUI 8-as verziókkal szemegetni. Elvileg a napokban jött ki a nemzetközi verzió. A MI magyar fórumon van hetente frissülő magyar megoldás - én azt nem próbáltam.
Noname adaptereket nem próbáltam, nekem a Logotech bevált, szinte minden oprendszer alapból kezeli. Viszont egy próbát biztosan megér. Legyen egy jó kábeled és talán menni fog.
-
mazsi
senior tag
Nekem is Androidom van, simán működött a gyárilag kapott ROM-mal a Logitech billentyűzetem és az USB egerem is felváltva. Talán még USB HUBot is kezel, de zet nem próbáltam.
Nekem egy szilikon tokban van és az előlap miatt még beledobom utazáshoz egy 10"-os bőr tokba az egészet. Nem tudom mitől karcolódna a széle, én annyit nem használom ezeket az eszközöket, hogy napi kopás látszon rajta. Remek tokokat láttam közepes áron hozzá, de ebben az eszközben pont a fogás a lényeg. Ennyire kellemes anyagokat én nem akarok eltakarni valami művel, ha nem muszáj.
ROM-ot tettél már rá friss verziókból? A MIUI 8 sokkal kezesebb lett, és pár bosszantó kis hiba is meg lett oldva az idők során. Például nem merül kikapcsolt állapotban, és nem fagy le a kijelző driver hosszabb alvás után.
-
mazsi
senior tag
Nem sokan vettek itthon a fórumokat nézve. Talán az árát sokalják sokan. Teljes regényt nem írnék a tabletről, csak pár benyomást. Szigorúan szubjektív, és viszonylag keveset használtam a többi tablet mellett.
Az enyém a 16 GB-os Android verzió.Pro:
-Igényes anyagok. Egyszerűen jó kézbe venni! Kellemes anyagok, pontos illesztések és tekintélyt parancsoló súly. Messze ez a legjobb tabletem az elmúlt 20 közül.
-Gyors. Még most is jónak számít, év elején brutális volt.
-Letisztult UI. Picit az iOS-re hajaz, de sokan szeretik.
-Szép kijelző. Remek színek, tökéletes méret és a legideálisabb képarány tartalomfogyasztásra.
-Kellemes gyári alkalmazások
-Gyors háttértár
-Remek aksiidő
-USB C gorstöltő
-LED - töltéshez, eseményekhez
-Kellemes hang - picit torzít, de kocsiban is hallgattam már mikor gyorsan kellett valami vezetés közben
-A gyári Androidon kívül Remix OS, CM és kiherélt windows is feltolható rá
-Éjszakai mód olvasáshoz
-Jó vételű rádió modulok. A BT és a wifi elég jóra sikerült.Kontra:
-Nem sikerült frissítenem a ROM-otSokaknak igen, én nem szántam rá elég időt.
-Az Intel proci néha hajlamos 1-2 másodpercre megakasztani a teljes rendszert. Driver hiba is lehet, mert más Inteles tabletem ilyet nem tett. Én visszavettem a processzor túlhajtását - talán okkal van a redőnyön dedikált gomb neki.
-A gyári szoftver hajlamos tétlen állapotban is lemeríteni az aksit - ezt elvileg a frissítés sokaknál megoldotta.
-Nem bővíthető. Én a 16-ost nem tudtam telepakolni filmekkel, és torrent sem került rá ezért.
-minden más ami most nem jut eszembeÖsszefoglalva remek kis gépezet, sajnálom is hogy nincs időm használni eleget. Filmnézésre, játékra, olvasásra, levelezésre és navigációra használtam. Utóbbit csak mobillal együtt.
De kérdezz bátran - és írd meg nekem mennyi most a legjobb ára webshopban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest