- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
Gyári visszaállítás megoldhatja ezt a dolgot, mert másnál minden megy tökéletesen. Kihalt is a topic emiatt-senki nem akarja kitárgyalni a fájó problémáit.
Ha pedig gyorsabb működést, és a hetinél több frissítést szeretnél a tabletedre akkor a Lineage OS lehet a barátod.
-
ZTE_luky
aktív tag
sziasztok! az a problémám lépett fel a tabletemen hogy wifi/bluetooth bekapcsolasanal, nem akarja bekapcsoln iaz adott funkciót. ergó ha beállításoknál húzom el a kis switchet átkapcsol, de halvány (nem jelez vissza)
csak ki be kapcsolás oldja meg a problémát.
-
littlemole
őstag
En epp ma frissitettem a 7.5.2.0 global stable verziora, .
Mipad om van. nvidia tegra.
Az elozo verzioval nem tudtam masolni a belső tarhely es az sd kartya között. Nem engedélyezte. Most már lehet de sajna a kodi meg nem megy fel erre a verziora.Az meg mindenkeppen kellene. Lehet valahogy mahinalni es felrakni?
Vagy vissza kell tennem egy regebbi verziót? -
ZTE_luky
aktív tag
Valamint most jott meg hozza a bluetooth eger, de valamiert nem ismeri fel, nem jeleniti meg a bt eszkozoknel. (billentyuzet tokeletesen remekel.)
-
ZTE_luky
aktív tag
na sziasztok! próbálgattam a gépezet, kicsit lassúnak bizonyult nem túl reszponzív, beakad, várogatni kell. Milyen oprendszert javasoltok ti? Maradjon az android, jöjjön windows, vagy próbálkozzak meg egy linuxal? a billentyűzetet még mindig nem sikerült átvarázsolnom, már minden patent, csak a Z,Y karakterek vannak megcserélve pedig átálítottam angol szabványról..
-
ZTE_luky
aktív tag
es masik rommal mi fog valtozni, mivel lesz jobb a kicsike?
nem tudom, beallitasokban mindent megneztem es kinai baromsagokat kilottem, de valamikor csak elkezd kinai szovegre javitani es rajottem miert. a virtualis billentyuzeten alapbol kinai es angol van, es az neha atall kinaira es akkor le kell csatlakoznom a billentyuzettel atallitani ujra angolra es ujra felcsatlakozni, es eleg idegesito egy ido utan
-
mazsi
senior tag
ROMot én is mással tetettem fel rá, mert Mac-en macerás a dolog és nincs app, csak parancssor. HA gondolod össze tudlak kötni korrekt sráccal itt a fórumon
De bármit is keresel rá, érdemes a MiUI 8-as verziókkal szemegetni. Elvileg a napokban jött ki a nemzetközi verzió. A MI magyar fórumon van hetente frissülő magyar megoldás - én azt nem próbáltam.
Noname adaptereket nem próbáltam, nekem a Logotech bevált, szinte minden oprendszer alapból kezeli. Viszont egy próbát biztosan megér. Legyen egy jó kábeled és talán menni fog.
-
ZTE_luky
aktív tag
狮子啊 v阿拉模拟题马斯卡客人的色盲和和了合同看I卡派出所哦了你啊是哦看看I奶爸日哦马萨个噢他如阿娇他
és abban tudnál segíteni h hogy töröljek és offoljak rajta minden idegesítő kínai cuccost? legidegesítőbb köztük a kínai billentyűzet auto corrector. elkezdek gépelni össze vissza tördeli a szöveget és átjavítja kínaira
(nem a virtuálison hanem a BT bill. is)
-
ZTE_luky
aktív tag
értem, ez jó húr köszönöm.
ÉS esetleg bluetoot-os egér, vagy kis vezeték nélküli, jeladós egér C type-USB kábellel csatlakoztatva? megoldható lenne?
Pontosan, igazad van, én tokban csak azért hordom mert a billentyűzetes tokom műanyag és abba bele kell pattintani az egészet, és elég kemény maga a tok, ráadásul szoros is.
nem tettem ROM-ot, esetleg küldenél valami segítséget ezzel kapcsolatban? valamint érdekelne h Dualbootosra meg lehet csinálni? és milyen oprendszereket támogat még? esetleg linux?
-
mazsi
senior tag
Nekem is Androidom van, simán működött a gyárilag kapott ROM-mal a Logitech billentyűzetem és az USB egerem is felváltva. Talán még USB HUBot is kezel, de zet nem próbáltam.
Nekem egy szilikon tokban van és az előlap miatt még beledobom utazáshoz egy 10"-os bőr tokba az egészet. Nem tudom mitől karcolódna a széle, én annyit nem használom ezeket az eszközöket, hogy napi kopás látszon rajta. Remek tokokat láttam közepes áron hozzá, de ebben az eszközben pont a fogás a lényeg. Ennyire kellemes anyagokat én nem akarok eltakarni valami művel, ha nem muszáj.
ROM-ot tettél már rá friss verziókból? A MIUI 8 sokkal kezesebb lett, és pár bosszantó kis hiba is meg lett oldva az idők során. Például nem merül kikapcsolt állapotban, és nem fagy le a kijelző driver hosszabb alvás után.
-
ZTE_luky
aktív tag
értem ez jónak tűnik, majd megpróbálom én is
akkor egy USB C-USB kábelbe dugott kis egységgel üzemeltethető a vezeték nélküli egér mindenféle probléma nélkül? de gondolom ez csak windows alatt kivitelezhető..ezt vettem
+kérdés. te használsz tokod, neked felkarcolta a szélt? mert félek össze vissza foga dörzsölni az enyémet, mert eddig egyik telefonom se úszta meg ezt.
-
ZTE_luky
aktív tag
sziasztok, ma jött meg a tabletem 64gb-os, vám nélkül, 200$-ba fájt, szerintem nagyon megérte remekül funkcionál, csodás az ezüst szín.
továbbá kérdésem lenne h ti honnan rendeltetek a töltőhöz eu adaptert, mert az enyém állandóan kiesik
valamint rendeltem hozzá billentyűzetet, és lehet bolondságnak hangzik de szükségem lenne egérre is, valahogy megoldható a kompatibilitás, vagy kivitelezhető lenne a dolog?
-
mazsi
senior tag
Nem sokan vettek itthon a fórumokat nézve. Talán az árát sokalják sokan. Teljes regényt nem írnék a tabletről, csak pár benyomást. Szigorúan szubjektív, és viszonylag keveset használtam a többi tablet mellett.
Az enyém a 16 GB-os Android verzió.Pro:
-Igényes anyagok. Egyszerűen jó kézbe venni! Kellemes anyagok, pontos illesztések és tekintélyt parancsoló súly. Messze ez a legjobb tabletem az elmúlt 20 közül.
-Gyors. Még most is jónak számít, év elején brutális volt.
-Letisztult UI. Picit az iOS-re hajaz, de sokan szeretik.
-Szép kijelző. Remek színek, tökéletes méret és a legideálisabb képarány tartalomfogyasztásra.
-Kellemes gyári alkalmazások
-Gyors háttértár
-Remek aksiidő
-USB C gorstöltő
-LED - töltéshez, eseményekhez
-Kellemes hang - picit torzít, de kocsiban is hallgattam már mikor gyorsan kellett valami vezetés közben
-A gyári Androidon kívül Remix OS, CM és kiherélt windows is feltolható rá
-Éjszakai mód olvasáshoz
-Jó vételű rádió modulok. A BT és a wifi elég jóra sikerült.Kontra:
-Nem sikerült frissítenem a ROM-otSokaknak igen, én nem szántam rá elég időt.
-Az Intel proci néha hajlamos 1-2 másodpercre megakasztani a teljes rendszert. Driver hiba is lehet, mert más Inteles tabletem ilyet nem tett. Én visszavettem a processzor túlhajtását - talán okkal van a redőnyön dedikált gomb neki.
-A gyári szoftver hajlamos tétlen állapotban is lemeríteni az aksit - ezt elvileg a frissítés sokaknál megoldotta.
-Nem bővíthető. Én a 16-ost nem tudtam telepakolni filmekkel, és torrent sem került rá ezért.
-minden más ami most nem jut eszembeÖsszefoglalva remek kis gépezet, sajnálom is hogy nincs időm használni eleget. Filmnézésre, játékra, olvasásra, levelezésre és navigációra használtam. Utóbbit csak mobillal együtt.
De kérdezz bátran - és írd meg nekem mennyi most a legjobb ára webshopban!
-
-
ZTE_luky
aktív tag
Sajnos én is így vagyok vele
Én is vásárlás előtt vagyok egy hónapon belül be szeretnék fektetni egybe. Elolvastam mindenféle teszteket, véleményeket, de nagyon hasznos lenne találni valakit akinek mondjuk 1+ éve van és minden kiskaput, hibát ismer rajta, amikre érdemes odafigyelni.
-
Tyű, elég halott ez a topik. Mipad 2-ről mik a vélemények, van valakinek esetleg?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
csaba12242 #5 üzenetére
Ja bocsi, azt hittem benne van már abban a korban hogy amit hazsnál tüzetesebben elemzi
Hát igen, lehet 9 évesen nem tudna sokat elárulni róla
De azért kösz iakk nzek teszteket majd
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
csaba12242 #3 üzenetére
köszönöm szépen, és milyen oprendszer van rajta nincsenek kompatibilitasi, nyelvi problémák?
Esetleg fiad tudna róla írni pár sort, tényleg főbb pozitiv/negatívumok, nagyon hálás lennék -
csaba12242
tag
Fiam kapott karácsonyra egyet az első szériásból, igazából sokat nem tudok róla, nem én használom, de előtte lévő húszezer forintos katerogiájuknál ezerszer jobb, főleg erőben-gyorsaságban, és nagyon jó bírja az aksija, és a kijelző is nagyon klassz, fiam főleg játékra és netes videok nézésére használja.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek MIPad-je, személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi, valamint javaslatra hogy honnan vegyem. Tableten már egy jó ideje gondolkozom, és kb 2 éve ismertem meg a Xiaomi márkát és nagyon sok terméküket használom, és az összesről csak pozitívumot tudok mondani, ezért érdekelne a tablet is. Segítséget előre is köszi szépen!
-
TechRobot
aktív tag
Méret:
202 x 135.4 x 8.5 mmSúly:
360 gKijelző típusa:
IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colorsKijelző mérete:
1536 x 2048 pixels, 7.9 inches (~324 ppi pixel density)Multitouch:
igenKijelző védelem:
Corning Gorilla Glass 3Hangszóró:
igen, sztereo (jó minőségű)3.5mm jack:
vanTárhely bővíthetősége:
microSD, max. 128 GBBelső tárhely:
16/64 GB ROM, 2 GB RAMWLAN:
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspotBluetooth:
v4.0USB:
microUSB v2.0, USB HostSIM:
nem helyezhető bele, csak wifi készülékHátsó kamera:
8 MP, 3264 x 2448 pixElső kamera:
5 MPOS:
Android OS, MIUIChipset:
Nvidia Tegra K1CPU:
Quad-core 2.2 GHz Cortex-A15GPU:
ULP GeForce Kepler (192 cores)Szenzorok:
Accelerometer, gyro, compassGPS:
nincsÁltalában 1év garancia a jellemző. Itthon a Wayteq mo foglalkozik hivatalosan a készülék forgalmazásával, de megvásárolható akár edigitalban is de mindkét esetben a Wayteq mo intézi a garanciális ügyeket.
A Doboz Tartalma
Egy darab töltőfej, egy darab usb kábel, egy kis leírás, egy sim tű (micro sd bővítő hely nyitható vele) és ugye maga a készülék.
Kapható hozzá pár érdekes kütyü amiket érdemes fontolóra venni.
Xiaomi MiBand
Az eddigi legmegbízhatóbb okos karkötő amely segítséget nyújt edzés közben, és hozzásegít a pihentető alváshoz és nyugodt ébredéshez.
Gyakorlatilag ez egy fitness karkötő az alábbi képességekkel:Főbb funkciói:
- Lépésszámláló
- Alvási szokások monitorozása
- Ébresztés / intelligens ébresztés rezgéssel
- Hívás értesítés rezgéssel
- Üzenetek (email, twitter, viber, fb messenger, sms stb) értesítése konfigurálható rezgéssel és különböző színű fényjelzéssel
- Por és vizálló (IP67)
- 30 nap üzemidő egy feltöltésselXiaomi MiKey
Ez egy utólag csatlakoztatható gomb. Ami egy app segítségével különböző dolgokra tanítható be. Az eszköz a 3.5mm jack aljzatba csatlakoztatható. Piaci ára 1$ körül mozog.
ROM, kernel:
A miui különlegessége abban rejlik, hogy minden héten van hozzá frissítés.
Itt érhetőek el a miui romok:
http://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/
Miui android frissítése:
1, A fenti linken letöltött fájlt nevezzük át "update.zip" -re, ha lehet még másolás előtt.(kisbetűs legyen,és ne az legyen a neve végül hogy update.zip.zip).
2, Majd másoljuk fel a tab gyökér könyvtárába.
3, Kapcsoljuk ki a készüléket.
4, Nyomd meg a bekapcsoló gombot és a hangerő fel gombot egyszerre, míg meg nem jelenik a Mi logó. Ezután elengedheted a gombokat,egy-két másodperc és a Recoveryben vagy. MiRecoveryben a hangerőgombokkal navigálsz,és a bekapcsoló gombbal okézol!!!!!!!
5, Válaszd az Angol nyelvet.
6, Válaszd a Wipe & Reset menüt és itt a Wipe Cache-t , majd ha ezzel végzett akkor válaszd aWipe User Data-t.
7, Válaszd ki az "Install update.zip to System" pontot.
8, Elindul a telepítés.
9, Ha végzett válaszd a Reboot,majd a Reboot to System one pontokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Subaru topik
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest