- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Dominó85 #12429 üzenetére
emiatt már engem is b@sztak le, hogy valakit megvédtem mert beírta a fórumba, hogy van ilyenem, akinek esetleg kéne. és pont egy olyan ember szájkaratézott nekem, hogy de hát hírdetett, aki ősszenyor rangja volt, és az aláírásában 65 sorban volt felsorolva miked ad el éppen.
és azt mondta, az nincs a szabályzatban hogy ott nem lehet. tehát az szabad. menj a modba, és érjed el hogy tiltsák ki a közvetlen hirdetéseket az aláírásból. támogatnálak, mert szerintem is gáz, de ez van, ezt lehet. kommentbe nem lehet.
a linkek nem zavarnak, mert nem kattintok rájuk.az ár meg szubjektív. aki nem néz körbe hogy mi merre hány méter, az meg úgy járt.
az eladót, áruját, árát nem szapulhatod, mert üzletrontás. a hülyéket meg nem kell megvédeni.utsó gondolat: van olyan topik, ahol az összefoglalóba bele van írva a topicgazda által, hogy kit kell keresni az aprón, ha erre, vagy arra az alkatrészre van szükséged. azok az emberek ugyan ott nem topicgazdák, de elég gyakran beíró szakértők. itt is értem a segítő szándékot, persze, de nonszensz.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Dominó85 #12429 üzenetére
Sima mi band-ek is elmentek 8-9k-ért miközben kínából 3-4k-ért megjött. Valaki nem akar várni, jobban szeretné ha ki tudja próbálni mielőtt megkapja, stb. És a fenti árhoz képest még nem is olyan elborult ez a 17k...
Plusz szerintem tök jó reklámot csináltál neki, mert amíg nem írtad, fel se tűnt, hogy árul mibandet, gyanítom nem én vagyok egyedül így ezzel -
cidalain
veterán
válasz
Dominó85 #12425 üzenetére
szerintem meg ezt kár volt ideírnod.
megnézel egy hivatalos boltot, ami árulja magyarországon az drágább lesz. ja bocs, még nem árulja senki!
nézzük az 1s-t akkor Eustock az egyik legolcsóbb 7400+posta ami 75%-kal drágább, mint a GB ár. hasonló árazásra lehet számolni a band 2 esetében is majd, ha lesz itthon, az garantált hogy 20 fölött lesz.
akinek nem tetszik, az meg megrendeli kínából. ahogy eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest