- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
Routerileg nagyon régóta használok sajátot a telekomos helyett, mindig nagyon gagyik voltak.
A kiváltás pont fordított lenne. Mivel a box androidos, így van rajta YT és Kodi is fut rendesen, így ha az látná az alhalozaton lévő PI-re kötött külső vinyót (oda töltök le, és onnan is játszom le a filmeket), akkor nem lenne szükség a MI Box S-re, és a tv-t is mar csak ki-be kellene kapcsolgatni, az meg megy a box irányítójával is, tehát a tv tavkapcsra se lenne szükség.
Az én tv-m tavoranyitoja csak a tv-t tudja kezelni, nem mai darab már :) -
walakyb
tag
Pedig nagyon kézenfekvő megoldás lett volna. Kiváltottam volna vele a telekom routerét, a MI Box S-t, és 2 távirányítót. Bár ez utóbbi 2 dolog megoldható, csak az alhálózatban lévő PI-re kötött külső vinyót kell ráhegesztni a telekomos boxra.
-
walakyb
tag
Sziasztok!
Olvasgattam valamennyit visszafelé, nem találtam ilyet, ha mégis volt, sorry.
Adott egy AX36000-as routerem, moddolt 1.0.227 kinai rommal.
Minden szuperul működik, egy dologgal lett most hirtelen problémám. A telekomnál lecseréltettem a TV boxot androidosra. Szeretném ezt a boxot a saját routeremről használni (több telekomos szaki is megerősítette, hogy működnie kell(ene). mindent beállítgatva a legtöbb dolog rendben működik (YT, Kodi hálózatos meghajtóró, és a TV programban a műsorújság is azt mutatja, ami valóban megy éppen az adott csatornán), de TV adás nincs. Ha a routeren bekapcsolom az IPTV opciót (amire a telekomos azt mondta, hogy nem kell neki) arra a csatlakozóra ahova a boxot dugtam, újraindítás után kb fél-egy percig van adás, majd újraindítja magát a box, és onnantól semmi...
A telekomnál azt mondták, hogy az én routeremen kell megoldani, az eszközük nem okozhatja ezt (2db box van itthon, mindkettő ugyanezt csinálja).
Valakinek esetleg valami ötlet erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest