Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- OLED TV topic
- Mini PC
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guenwhywer
tag
Hali! Elvileg sikerült visszarakni gyári sw-t a kis 2100-as ra. Mostmár nem is openwrt a wifi neve hanem valami xiaomi xxxx de ez lényegtelen is. Viszont Valami olyan kínai krikszkrakszok lettek rajta amivel nem boldogul a google fordító sem...
de azért van valamiféle progressz... most újra neki kell futnom a hálózatom beállításának mert az még aligha jó ha meg ezt valahogy visszarakom ez megint fel fogja borítani a dolgokat az tuti.
-
Guenwhywer
tag
Na lett egy AC2100-as ajtókitámasztóm.. nem tudtunk sehogy hozzá csatlakozni annak ellenére hogy a wifi jelet osztotta semmilyen IP címen nem értük el. Nyomtunk neki egy resetet azóta wifi jelet se ad.. mindegy mit hova kötöttünk. Hosszú reset után sokáig narancssárgán villogott az nem jó ómen az álmos könyv szerint de újboli resetre már megint kéken világít de nem látja a hálózat...
-
Guenwhywer
tag
Hali! Elvileg igen. Egyébként a nagyobb fizikai távolságok miatt kerültek be a routerek és hogy legyen megfelelő wifi lefedettség. Mindkét router wifi jele ki van használva illetve a portok is. A beállítása aligha jó a hálózatomnak ezzel tisztában vagyok, de mivel gyakorlatilag plug and play működött a rendszer és eddig nem volt gondom a jelenlegi beállításokkal nem is gondolkoztam rajta hogy valami nem jó jelenlegi formájában. Ja igen az ábrán rosszul tüntettem fel nem ac1200 hanem ac2100 a második router
-
Guenwhywer
tag
Sziasztok! Ne egyetek meg teljesen alap kérdéssel fordulok hozzátok. Van egy egyszerű de korántsem biztos hogy jól összerakott hálózatom. Nekem eddig hozta azt amire szükségem volt nem volt vele gondom. Szinte minden fontos eszköz vezetékesen kapcsolódik az internetre. Rakok is fel róla egy ábrát. Ami új és most gondom van vele az a NAS. A modem utáni egyik routeremre van kötve vagy modem-AX3600(teljesen gyári)-NAS. Na most a NAS ugye eléri a netet viszont én csak belső hálózatból tudok hozzá csatlakozni. Elvileg azt ajánlják hogy az AX3600 kerüljön AP módba. Ebben tudtok nekem segíteni? Nem nagyon értem hogy is kellene ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuponkunyeráló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Macska topik
- További aktív témák...
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Seasonic Prime 1000W 80 PLUS Gold
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest