Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Guenwhywer
üzenetére
A fordító nem tökéletes, viszont a crome-mal használható app van,. translate mi a neve: [link] Egyébként most már felrakhatsz rá egy global fw-t, és kész vagy.
-
Rick4
félisten
válasz
Guenwhywer
üzenetére
Abszolút nem az.
-
Rick4
félisten
válasz
Guenwhywer
üzenetére
Ennyit még szánj rá azért: [link] 5 perces feladat.
-
Jozsó
tag
válasz
Guenwhywer
üzenetére
Érdemes úgy megpróbálni, hogy az egyik lan portjára közvetlenül rákötni egy számítógépet. Semmi más ne legyen rákötve. Valószínű vagy neki van valami olyan ip címe, amit nem lehet látni, vagy a hálózat többi tagjának lett olyan.
-
Jozsó
tag
válasz
Guenwhywer
üzenetére
Szia, Ebben a hálózatban mindkét xiaomi eszköz a modembe van kötve és mindkettő külön próbál meg felmenni a hálózatra? Mert az úgy érdekes lehet. Én hasonló konstrukciót úgy csináltam, hogy az egyik eszközt (nálam az egy asus router volt) kineveztem ténylegesen routernek, a AX3600 pedig AP volt. Egyébként nem is értem teljesen miért kell két xiaomi eszköz a hálózatba. Szóval én így csinálnám:
- Legegyszerűbb módszer: Xiaomi ax3600-at dugd át a switch-be vagy a xiaomi ac1200-ba és állítsd át AP üzemmódba.
- Dobd ki a rendszerből az ac1200-at, switch-et kösd be a AX3600-ba, a xiaomi ac1200-ba csatlakozó eszközöket szintén a switch-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Goddess of Victory:Nikke
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- EAFC 26
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2670QM I 8GB I 500GB I 15,6" HD+ I FirePro I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
trance89