Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Transmissionben nem találtam bt protokollra vonatkozó beállítást.
Azért gondolom,hogy a routerben lehet a gond,mert a csere előtt nem volt gond,igaz korábban upnp-t használtam. Ha hazaérek holnap, csinálok egy screenshotot a port forward menüből és elküldöm privatban ha nem gond, hátha látsz vmi hibát. -
citkar
addikt
Most kicsit elakadtam, azt gyanítom nálam van valamilyen beállításokkal kapcsolatos hiba, de bizonytalan vagyok.
A routeren beállítottam az általam használt portokat. Távolról elérem a NAS-okat, megy az FTP és a elméletileg a torrent is, amit még használok.
Elviekben nyitva torrenthez is a port, a transmission alkalmazás azt írja open, de megnéztem a portchecker.co-val is, az is azt írtja, hogy nyitva, de még sincs feltöltés, mintha nem lenne nyitva a port, nincs adatforgalom. Hát itt elakadtam, nem találom a hiba forrását. -
citkar
addikt
Nekem 1.0.385 stable firmware van rajta, emlékeim szerint amikor beüzemeltem volt is egy frissítés.
Most a port forward beállításokat néztem, jónak tűnik (a UPnP sincs most bekapcsolva). Ami probléma, hogy a NAS-on a transmissionben egy ideig "open"-nek mutatja a portot, de pár óra után hibát jelzett. Amikor újraindítottam az alkalmazást egy ideig jó volt, majd egy óra múlva amikor ránéztem, ismét hibát írt. Most minden eszközt újraindítottam és jelenleg jó, várom a fejleményeket.
Az bonyolítja még, hogy a Vodafone (korábbi UPC) szolgáltatása is problémázott, a szerelő volt is kinn, kis jelerőség eltérés volt, de azt mondta van a lakáson kívül is van valamilyen probléma, azt a héten-jövő héten próbálják megoldani.Másik kérdés: a DDNS címnél egy no-ip.biz címem van, megadtam és működik. A routerben azonban van két adat, amit a korább routeremen nem adtam meg: a "Status check" és a "Mandatory update", de nem tudom mit célszerű ezeknek megadni. Most az első 60 perc, a második 6 óra, de ezeket csak hasra ütés szerűen adtam meg, ha célszerű módosítani, akkor ne tartsa senki magában, hogy mire
-
citkar
addikt
Nálam pl. a DDNS fül valamiért nem volt elérhető egy darabig, "internal error" fogadott. Miután beírtam a portokat nem volt rendben minden a NAS-okkal, feltehetőleg valamit javítanom kell(ett volna). Gondoltam kipróbálom a UPnP funkcióját is, de hát mobil appból ezt sem nem tudtam távolról megtenni. Mivel napokig nem nagyon voltam otthon, jól jött volna ha "nyomogathatom".
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Egy ax1800-as routert használok, de nem találtam külön topikot hozzá és bízok benne a szoftver hasonló.
Távolról szeretném elérni a routerem webes felületen, de nem sikerül. A MiWiFi alkalmazás távolról is látja, de bizonyos dolgokat ott nem érek el (pl a port forward beállításokat).
DDNS címet használok, FTP során működik is, de szeretném a routert is elérni, viszont a DDNS címmel nem érem el (belső hálón elérem erről a címről is, nem csak IP alapján), de távolról nem.
Valamit biztos rosszul csinálok, de nem tudom mi lehet a baj, valakinek van rá ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Jövedelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Eladó Canon 700D kamera váz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest