-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Transmissionben nem találtam bt protokollra vonatkozó beállítást.
Azért gondolom,hogy a routerben lehet a gond,mert a csere előtt nem volt gond,igaz korábban upnp-t használtam. Ha hazaérek holnap, csinálok egy screenshotot a port forward menüből és elküldöm privatban ha nem gond, hátha látsz vmi hibát. -
citkar
addikt
Most kicsit elakadtam, azt gyanítom nálam van valamilyen beállításokkal kapcsolatos hiba, de bizonytalan vagyok.
A routeren beállítottam az általam használt portokat. Távolról elérem a NAS-okat, megy az FTP és a elméletileg a torrent is, amit még használok.
Elviekben nyitva torrenthez is a port, a transmission alkalmazás azt írja open, de megnéztem a portchecker.co-val is, az is azt írtja, hogy nyitva, de még sincs feltöltés, mintha nem lenne nyitva a port, nincs adatforgalom. Hát itt elakadtam, nem találom a hiba forrását. -
citkar
addikt
Nekem 1.0.385 stable firmware van rajta, emlékeim szerint amikor beüzemeltem volt is egy frissítés.
Most a port forward beállításokat néztem, jónak tűnik (a UPnP sincs most bekapcsolva). Ami probléma, hogy a NAS-on a transmissionben egy ideig "open"-nek mutatja a portot, de pár óra után hibát jelzett. Amikor újraindítottam az alkalmazást egy ideig jó volt, majd egy óra múlva amikor ránéztem, ismét hibát írt. Most minden eszközt újraindítottam és jelenleg jó, várom a fejleményeket.
Az bonyolítja még, hogy a Vodafone (korábbi UPC) szolgáltatása is problémázott, a szerelő volt is kinn, kis jelerőség eltérés volt, de azt mondta van a lakáson kívül is van valamilyen probléma, azt a héten-jövő héten próbálják megoldani.Másik kérdés: a DDNS címnél egy no-ip.biz címem van, megadtam és működik. A routerben azonban van két adat, amit a korább routeremen nem adtam meg: a "Status check" és a "Mandatory update", de nem tudom mit célszerű ezeknek megadni. Most az első 60 perc, a második 6 óra, de ezeket csak hasra ütés szerűen adtam meg, ha célszerű módosítani, akkor ne tartsa senki magában, hogy mire
-
citkar
addikt
Nálam pl. a DDNS fül valamiért nem volt elérhető egy darabig, "internal error" fogadott. Miután beírtam a portokat nem volt rendben minden a NAS-okkal, feltehetőleg valamit javítanom kell(ett volna). Gondoltam kipróbálom a UPnP funkcióját is, de hát mobil appból ezt sem nem tudtam távolról megtenni. Mivel napokig nem nagyon voltam otthon, jól jött volna ha "nyomogathatom".
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Egy ax1800-as routert használok, de nem találtam külön topikot hozzá és bízok benne a szoftver hasonló.
Távolról szeretném elérni a routerem webes felületen, de nem sikerül. A MiWiFi alkalmazás távolról is látja, de bizonyos dolgokat ott nem érek el (pl a port forward beállításokat).
DDNS címet használok, FTP során működik is, de szeretném a routert is elérni, viszont a DDNS címmel nem érem el (belső hálón elérem erről a címről is, nem csak IP alapján), de távolról nem.
Valamit biztos rosszul csinálok, de nem tudom mi lehet a baj, valakinek van rá ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magisk
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest