- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi23
tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy tegnap reggel óta nem mennek itthon a Mobilarena, Prohardver, stb.. oldalak. Van 3 db 3600-as Mesh-ben, pachelt fw-vel. Ha a modemre dugom a gépet közvetlenül, Router nélkül, akkor megy. A Routeren át viszont timeout van minden eszközön. DNS-t már átírtam a routerben, tűzfalat kikapcsoltam, clear cache, reset megvolt. Ha kihúzok mindent csak a fő Router marad akkor is ez van. Minden más oldal, szolgáltatás tökéletesen megy. Tegnap reggelig ez is jó volt, tudtommal semmi nem történt akkor. Van ötletetek? -
szepi23
tag
Nekem otthon 2 ax3600 van és egy AX1800, simán megy mesh-ben. Mindegyik itthoni hivatalos beszerzés (MM, Euronics), így global fw van rajta. Nem kínaiasítottam (egyelőre)
Tapasztalatom az volt, hogy ha beállítottam az ax3600-at fő routernek, ahhoz simán hozzáment mesh-be az 1800-as. Amikor a másik 3600-ast akartam hozzáadni, azt nem látta (hiába a hazai beszerzés és global fw), de a scripttel simán hozzáadta. Vezeték nélkül állítottam be őket, de utána simán ment vezetékesen is a mesh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest