- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laca0
addikt
Mivel az ábra szerint kábellel úgy kell összekötni, hogy az egyik AX LAN portját a másik AX WAN portjába kell csatlakoztatni.
Ekkor a második AX is router-ként működik, tehát más alhálózatba fognak tartozni az arra csatlakozó eszközök, mint az első AX-re.
Ha tudná a bridge módot, akkor azonos alhálóra lehetne kialakítani az egészet, a DHCP kiszolgáló az első AX lenne.
Vagy a másik megoldás, ha tudja az AP módot, akkor a WAN portot kihagyjuk és sima switch-ként és sima wifiAP-ként működne mindkettő azonos alhálózatban.
De jelen ismereteim szerint és zetecR topictársunk tapasztalatai alapján csak wireless módon képes mesh-t alkotni 2 ilyen eszköz. -
zetecR
addikt
Nekem az a problémám, hogy a két AX3000 vezetékkel összekötve is WiFi-n alakítja ki a mesh-t, de lehet, hogy rosszul értelmezem.
A DEVICES -> Mesh Networking Devices, ott a MiWiFi-RA82, viszont etherneten nem látom csatlakozva, csak 2.4G eszközként.Mondjuk a sávszél nem rossz az emeleten sem, csak szeretnék stabil, erős kapcsolatot, ezért eröltetném a vezetékes összeköttetést.
Ezt hogy tudom csekkolni? -
Laca0
addikt
Még nem vettem meg. Vásárlás előtt érdeklődöm (2db), hogy alkalmas-e arra, amire én akarom.
Van egy dual-wan router-em, amit nem akarok lecserélni (nem is lenne egyszerű).
Kellene 2 erős wifi AP és pont kapóra jön, hogy ezeken LAN port is van 3db. Nem utolsó sorban jól is nézne ki a tévé mellett.
Kábellel csatlakoznának a meglévő routerre, ezért érdekel a bridge és az AP mód. -
trance89
Topikgazda
Ezzel tisztában is vagyok, így ment jó darabig (DMZ-be téve a xiaominak kiosztott IP) viszont ahányszor restartolva volt annyiszor másik IP-ot osztott ki mivel nem lehetett statikusan MAC címhez rendelni a kiosztott IP-ket. 1 szó mint 100, ha saját routert használ az illető mindig jobb megoldás modem módban használni a szolgáltatói eszközt (már ha van rá lehetőség)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest