Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
A vezetékes kapcsolatot minden router tudja minden más routerrel, az nem a xiaomi- féle mesh, tehát nem is feltétlenül kell látnod.
A kérdés inkább az, úgy lőtted- e össze őket vezetékkel, hogy minden összedug, második- harmadik routeren reset, és hagytad őket párosodni, vagy pedig te álligattál rajtuk bármit is.Nekem nem vezetékkel volt összekötve, resettel összedugtam, az első megmutogatott a másik kettőnek mindent, és a beállítások egy része is átvándorolt, az első felületén láttam mindhármat, ha valamit, pl wifi nevét elállítottam, az a beállítás átvándorolt a többi routerre is.
-
trance89
Topikgazda
Szabadon cserélhető, max csak a miwifi app kezeléssel adódhat gond, lásd összefoglaló.
Hülyeség global fw-t használni mint azt már többször is hangsúlyoztam. Lényegesen gyengébb teljesítményt nyújt wifi-n mint a folyamatosan frissülő kínai, emellett pl a global AX3600-on bugos a port forward is. -
Laca0
addikt
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy az AX3000-et lehet-e simán AP-ként használni? Vagy vezetékes bridge módban?
Leírás szerint így kellene mesh-be kötni vezetékkel, de ez tulajdonképpen 2 külön alhálózat lesz. Csak internet elérésre jó, de ha van egy NAS vagy bármilyen PC-s megosztás, már nem megfelelő megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest