- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
8 SSID? Miért? Szereted szivatni magad?
Az okos eszközökről annyit, hogy általában azért “nem szeretik” az “összevont” frekvenciájú hálózatokat, mert az adott okos eszközök regisztrációkor, beállításkor MAC cím vagy BSSID alapján keresik a hálózatot és általában a telefon 5 GHz-en van és annak a MAC címét próbálja beállítani, de mivel azt a frekvenciát nem is ismeri az eszköz, ezért nem is találja és sikertelen lesz a beállítás.Ha már sikerült beállítani, akkor nyugodtan mehet egy hálózati néven újra, jól fog működni. Elegendő az eszköz beállításakor külön választani a frekvenciákat. Hiszen hiába az egyetlen SSID (WiFi név), a BSSID-ja a frekvenciáknak (vagyis a frekvenciák MAC címe) nem lesz egyforma akkor sem.
Sőt! Ha leleményes vagy, akkor még az eszköz beállításakor sem kell külön választani: ha messzebb mész a WiFi AP-től annyira, hogy már csak 2.4 GHz-re csatlakozzon a telefonod, akkor sikeres lesz a beállítás. Legalábbis nekem így működött, mert lusta voltam állítgatni arra a kis időre.
-
Songoman
aktív tag
Igen, jól érted. Csak összevonva lehet. De van még jobb is. A klímák és okoskannektorok miatt szedtem őket szét korábban. Most a 3. mesh hozzárakásához összraktam a 2.4G-t és az 5G-t. Ezt követően nem szedtem szét, mégis működik a Gree klíma és a BlitzWolf okoskonnektor is.
Mondjuk örülök neki, de nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Autós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest