- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benny21
csendes tag
Hát.... Lehet az lesz a vége. De anno mikor még futott pár Raspberry itthon akkor próbáltam. Pivpn lett végül akkor a választás a wireguard miatt. Egyszerű volt konfigurálni és távoli lan háló elérés is szépen ment. Persze a hole előnyeivel. És a hole jobban tetszett anno. Így költözött új szerveremre is mert már ismertem, működött. Persze ettől függetlenül megpróbálom szerintem újra Adguardot. De csakis docker tárolóból külön. De próba út volt már vele 3600-on közvetlenül. Ránézésre elbírja simán a router ezt is. De mivel van más eroforrásom is így inkább nem terhelem a routert feleslegesen. Egyébként szerintem AX3600 on szépen muzsikál az openwrt. Már vártam azt a verziót ami el is jött nemrég hála a fejlesztői közösségnek
. Nagy reményem még a sokkal konfigurálhatósága miatt, hogy korábban wifi hálózatban tapasztalt hibák is megszünnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest