- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
St0k1
csendes tag
válasz
Toninho13 #4802 üzenetére
Akkor a megoldás egy plusz kábel behúzás, ami az AX WAN portjába van kötve, abból pedig mehet a switch abból pedig minden más.
Nekem ez azért is fontos, mert a HGW-ben nem sikerült beállítani a kamera rendszer távoli elérést, az AX-ben ez gyerekjáték volt.
Azóta azt sem tudom, hogy van router. (A Telekom eszközön wifi kikapcsolva, mert az volt a tapasztalat hogy nem bírta a sok eszköz kapcsolódást, a Tv viszont rejtélyes módon csak abból megy!?)
Igaz nem iptv-s firmware van csak moddolt!
Ez a harmadik router amit próbáltam, Zyxel, Asus után érkezett, nem túl nagy lelkesedéssel de egy próbát megér gondoltam. És bejött! -
tlala
addikt
válasz
Toninho13 #4802 üzenetére
Hónapokig vergődtem ezzel a régi, vacak firmware-rel az IPTV miatt (meg vásároltam drága, spéci switcheket), de megmaradtak a rejtélyes fagyások, internet hibák, lassú csatonaváltás, stb.
Aztán feladtam, kihúztam egy második kábelt, és a TV így a Telekom eszközből megy, az AX meg a legfrissebb moddolt firmware-rel, így minden tökéletesen akadásmentes és gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest