Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
teljesen igazad van, ezek szerint legelőször vmit mégis másképp csináltam, mert akkor nem használtam az nvram set CountryCode=CN kódot, és mégis átváltott CN-re a régió.
most épp volt nálam egy ilyen router ismét és megcsináltam az eredeti leírás szerint és nálam is EU-n maradt a régió, így beszúrtam a 2 kódot még a leírásba. Így már CN nálam is. És akkor most mondható fixnek a leírás

köszi h jelezted.

de akkor most kérdezném azoktól akik valóban is értenek ezekhez a dolgokhoz, nem úgy mint én. Ha nem módosítom a bdata fájlt, csak simán kiadom az nvram set CountryCode=CN kódot, az a parancs önmagában elég arra hogy átíródjon a régió CN-re? Vagy csak akkor működik, ha már megcsináltam a módosított bdata felírást és mégis EU-n maradt vmiért ?
-
lafaty80
addikt
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Kínai csak kínaiul beszél, összefoglalóban lévő rumiwifi-t tedd fel a böngészőhöz. Bár ez meg csak orosz, annyit tudok segíteni, hogy a második legördülőt nyisd le (Язык перевода) és a zárójeles végűt válaszd ki (azt már nem tudom kimásolni
). Refresh a router oldalán ás elvileg angolnak kell lennie.
CountryCode átírásra még esetleg ezt tedd meg, ha számít a miwifi app használata
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

trance89