-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz
Dyingsoul #3538 üzenetére
teljesen igazad van, ezek szerint legelőször vmit mégis másképp csináltam, mert akkor nem használtam az nvram set CountryCode=CN kódot, és mégis átváltott CN-re a régió.
most épp volt nálam egy ilyen router ismét és megcsináltam az eredeti leírás szerint és nálam is EU-n maradt a régió, így beszúrtam a 2 kódot még a leírásba. Így már CN nálam is. És akkor most mondható fixnek a leírás
köszi h jelezted.
de akkor most kérdezném azoktól akik valóban is értenek ezekhez a dolgokhoz, nem úgy mint én. Ha nem módosítom a bdata fájlt, csak simán kiadom az nvram set CountryCode=CN kódot, az a parancs önmagában elég arra hogy átíródjon a régió CN-re? Vagy csak akkor működik, ha már megcsináltam a módosított bdata felírást és mégis EU-n maradt vmiért ?
-
lafaty80
addikt
válasz
Dyingsoul #3538 üzenetére
Kínai csak kínaiul beszél, összefoglalóban lévő rumiwifi-t tedd fel a böngészőhöz. Bár ez meg csak orosz, annyit tudok segíteni, hogy a második legördülőt nyisd le (Язык перевода) és a zárójeles végűt válaszd ki (azt már nem tudom kimásolni
). Refresh a router oldalán ás elvileg angolnak kell lennie.
CountryCode átírásra még esetleg ezt tedd meg, ha számít a miwifi app használata
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mobilinternet
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest