-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
trance89 #3502 üzenetére
Itt voltam eddig is, csak nem volt mihez hozzászólni. Lehet ezzel viccelődni, holot tén szerintem tlejesen jogosan kérdeztem rá egy egy mérés fontos körülményeire, és nem figuráztam ki senkit, mert nem volt képes megnézni, hányszáz wifi sugároz azon, vagy mellette lévő csatin, miután kijelenti egy szamiai topicban, hogy nem jó a router.
De ha már szakmai topic, egyszerűbb lett volna egy két komolyabban a témába merülő embernek annyira komolyan venni a feladatot, hogy erre is figyelmet fordít, mert azt gondolom senki se vitatja, hogy az azonos csatin érkező zaj elég erősen befolyásolja egy lakásban a mérhető értékeket, és ugye 2m-ről is mehet mérni, csak minek, mikor azért vesszük ezt a routert, hogy falakon át is gyors legyen a net..... -
Lackooo84
nagyúr
válasz
trance89 #3502 üzenetére
Hát meg ez alapján
De elhiheted, hogy tegnap egész nap ezzel baszakodtam, rengeteg mérést és tesztet végeztem, így ez jött ki. Nem hiszem, hogy ez bárkinek kell jelentsen valamit, ezt csak így magamnak akartam kipróbálni. Egyébként a windows által kiírt link sebesség egyenesen arányos volt a sebesség mérések eredményeivel. Na de mondom én ezzel semmit nem akarok senkinek bizonyítani, csak kíváncsi voltam az AX3600-ra, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged