Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- LG LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
trance89
üzenetére
Itt voltam eddig is, csak nem volt mihez hozzászólni. Lehet ezzel viccelődni, holot tén szerintem tlejesen jogosan kérdeztem rá egy egy mérés fontos körülményeire, és nem figuráztam ki senkit, mert nem volt képes megnézni, hányszáz wifi sugároz azon, vagy mellette lévő csatin, miután kijelenti egy szamiai topicban, hogy nem jó a router.
De ha már szakmai topic, egyszerűbb lett volna egy két komolyabban a témába merülő embernek annyira komolyan venni a feladatot, hogy erre is figyelmet fordít, mert azt gondolom senki se vitatja, hogy az azonos csatin érkező zaj elég erősen befolyásolja egy lakásban a mérhető értékeket, és ugye 2m-ről is mehet mérni, csak minek, mikor azért vesszük ezt a routert, hogy falakon át is gyors legyen a net..... -
Lackooo84
nagyúr
válasz
trance89
üzenetére
Hát meg ez alapján

De elhiheted, hogy tegnap egész nap ezzel baszakodtam, rengeteg mérést és tesztet végeztem, így ez jött ki. Nem hiszem, hogy ez bárkinek kell jelentsen valamit, ezt csak így magamnak akartam kipróbálni. Egyébként a windows által kiírt link sebesség egyenesen arányos volt a sebesség mérések eredményeivel. Na de mondom én ezzel semmit nem akarok senkinek bizonyítani, csak kíváncsi voltam az AX3600-ra, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ÚJ! OnePlus Watch 3 43mm okosóra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest