-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
válasz
trance89 #3248 üzenetére
Eddig használtam egy AX3600-at szólóban. Ma vettem egy AX3000-et mesh slave-nek. Az lenne a cél, hog ymesh hálózat legyen vezetéken keresztül.
Próbáltam mind a három módszerrel összehozni őket, de semmi. Egyszer sikerült vezeték nélkül, de akkor úgy is maradt, nem volt hajlandó vezetékes kapcsolaton keresztül látni a slave a mastert. Ráadásul 5Ghz-es kapcsolaton, totál nem ment át a falakon meg a födémen.
A többi esetben amikor össze is hoztam őket, ahogy bedugtam az UTP kábelt (slave wan portjába és master lan1 portjába) a master (az AX3600-as) azonnal megbolondult. Nem volt internet elérés, és ha újraindítottam, akkor narancssárga LED maradt, fel sem állt rendesen.
Mindkát routert magyarországi boltokban vettek, gyanítom global fw van rajtuk. Most komolyan kínai firmware-t kell telepítenem rájuk hogy működjenek együt mesh-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest