Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Pont ezért hagytam meg a régi Xiaomi 3G USB-s routeremet is a rendszerben (egy szekrény mögé belógatva, láthatatlanul, kikapcsolt wifivel), mert arról megy a nyomtató. Kapott egy fix IP címet, és remekül tudom használni az USB(3-as) portját a hálózaton, hála a Padavan fw-nek. Lehet, hogy el tudtam volna adni 5-6e Ft-ért, de kezdhettem volna a problémamegoldást elölről.
Aztán rájöttem, hogy igaz, hogy nem jó a túl sok eszköz sem, de az is hülyeség, hogy minden áron egyetlen eszközzel akarom megoldani minden problémámat (persze a legolcsóbb módon).
Lehet, hogy a helyedben megfontolnám azt a megoldást is, hogy az eladás helyett veszek 5e Ft-ért valami régebbi routert (pl.), és azt is integrálom a rendszerbe, kizárólag az USB miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
trance89