-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
DonJoee #1121 üzenetére
Már leírtuk párszor, hogy AX200-zal mutatja az igazi erejét ez a router. Valószínűleg a WiFi 6 szabvány miatt van ez. Én innen vettem, ennyi pénzt simán megér. Tényleg nagyon megdobta, akadozós, lassú kapcsolatból a ház túlsó végében lett gyors és stabil. Előtte AC7265 volt, nem is nagyon tudta tartani 5Ghz-en a kapcsolatot, most meg egész nap stabil kapcsolatot tart ezen a frekvencián is. Itthonról dolgozom, szóval napi 8 órában tesztelem. Ráadásul ugyanazt az antennát is használom, mint előtte, szóval csak a kártya változott.
-
adorjant
őstag
válasz
DonJoee #1121 üzenetére
Nekem AX200-al kijön a 2,4gbites link, és igen, a Wifi6-nál leginkább az lehet a lényeg, hogy sokkal jobban terjed, és ahol eddig nem volt jel, vagy gyenge volt, most simán megy, méghozzá igen derék sebességgel. És ami a legdurvább, hogy mindez sokszor nem is 2.4ghz-en,hanem 5ghz-es frekvencián.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest