-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
Azért mert a wifi kapcsolat sebessége rengeteg mindentől függ. Nem összehasonlítható a vezetékes kapcsolattal.
Én is írtam már korábban, hogy hogyan helyezkedtek el az eszközök a 2,4/5 GHz frekiken, és hozzád hasonlóan nem értettem, hogy miért kellett ehhez kb 2 hét-1 hónap... Én családi házban lakom, kb 6-7 más hálózatot látok itt-ott ami a szomszédoktól jön. Egyszerűen idő kell ahhoz hogy az eszközök (saját és a szomszédoké is) megtalálják a feltehetően ideális, egymás legkevésbé zavaró csatornákat.
Simán előfordulhat, hogy amikor első alkalommal bekapcsolod, akkor egy tuti működő, de nem a legjobb csatornát választ, mert a szomszéd már fogja a legjobbat. Aztán 2 héttel később lesz egy áramszünet a szomszédnál vagy ő simán csak újraindítja a routerét, a tiéd meg szépen lecsap a lehetőségre és elveszi a szomszédtól a jobb helyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen RAM-ot vegyek?
- PayPal
- Milyen notebookot vegyek?
- Tasker
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest