Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
Azért mert a wifi kapcsolat sebessége rengeteg mindentől függ. Nem összehasonlítható a vezetékes kapcsolattal.
Én is írtam már korábban, hogy hogyan helyezkedtek el az eszközök a 2,4/5 GHz frekiken, és hozzád hasonlóan nem értettem, hogy miért kellett ehhez kb 2 hét-1 hónap... Én családi házban lakom, kb 6-7 más hálózatot látok itt-ott ami a szomszédoktól jön. Egyszerűen idő kell ahhoz hogy az eszközök (saját és a szomszédoké is) megtalálják a feltehetően ideális, egymás legkevésbé zavaró csatornákat.
Simán előfordulhat, hogy amikor első alkalommal bekapcsolod, akkor egy tuti működő, de nem a legjobb csatornát választ, mert a szomszéd már fogja a legjobbat. Aztán 2 héttel később lesz egy áramszünet a szomszédnál vagy ő simán csak újraindítja a routerét, a tiéd meg szépen lecsap a lehetőségre és elveszi a szomszédtól a jobb helyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- IFA 2025: A világ legkönnyebb 16"-es notebookját alkotta meg az Acer
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Steam Deck
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest