Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
Ha ápdételed a firmware-t globál -> kínai vagy kínai -> globálra, egy factory reset kell neki, hogy a régióbeállításokat resetelje.
Én is pont most álltam át az unicom-os 1.0424 FW-ről a globál 3.0.22-re, és csodálkoztam, hogy maradt mainland china a régió... De a factory reset után már már országokat is ki lehetett választani. Mondjuk németet (nálam ez megszokás
)Tapasztalatok: jelszint ugyanolyan 2.4 és 5GHz-n is (teszteltem 1 és 2 emelettel a router alatt is), de az 5GHz csatornalista megváltozott az EU-s engedélyezettekre.
Edit: viszont egy fícsör hiányzik a 424-hez képest, nem lehet beállításokat lementeni és visszatölteni...

-
DonJoee
tag
Ez annyiban rossz hír nekem is, hogy az új routerem birtokában elkezdtem volna fejlesztgetni én is a kis házikómat mindenféle IoT kütyüvel. De ha globált kapok, akkor ezek szerint probléma lesz, amíg egy nyitott firmware-rel nem lehet elérni a router mélységeit is (NVRAM szerkesztés stb.)...

Gondolom többek között az, hogy mit enged a router, illetve őt minek látja a többi eszköz, az az NVRAM-ban van eltárolva (remélhetőleg, és nem pedig hardveresen "beelégetve").
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
trance89