-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Az AX3600 routerem megint szarakodik. Biztosan nem táp gond mert már kettő biztosan jó táppal is próbáltam és nem jó. Időközönként bevillan mindkét kék de utána piros lesz. A felületet elértem gépen de nagyon nehezen és nem reagált a menüpontokra. Resetelem a reset gombal és már nem érem el a felületét és wifit sem ad így mobilról sem érem el. Nem tudom hogy hardver hiba vagy szoftver hiba ezért megpróbálnám újratelepíteni. Ez kínai verzió kínai firmware-al. Honnan tudom letölteni hozzá a megfelelő kínai firmware -t? Vagy lehet kipróbálnám az openwrt -t ha egyszerűen telepíthető usb-ről ( pendrive-ról) ha az stabil és megbízható és jó a wifi hatótávolsága is. Igazából link kéne a kínai firmware-hoz hogy nehogy rosszat töltsek le. Összefoglalóban látok openwrt-hez linket és globan firmware linket de kínai firmware-hoz nem. Köszönöm előre segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS! Canon i-SENSYS MF9280Cdn multifunkciós nyomtató
- Monitor audio Bronze 500 +Arcam AVR 390 + Klipsch R-112SW SUB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest