- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Jaj, dehogy haragszom, csak segíteni próbálok!
De nem értem pontosan a legutóbbi hozzászólásodat..."Ne haragudj de 1 m-ről csak 5ghz-hez kapcsolódik."
Ez mit takar pontosan? Össze van fogva a 2 sáv?
Azt kéne megnézni, hogy ha csak a külön működtetett (akár kapcsold is ki az 5GHz-et addig) 2,4GHz-es wifihez kapcsolódsz a telefonnal, és közel mész a routerhez 1m-re, akkor hány dB jelszintet mutat?
Amúgy én is csak a 2,4GHz-re kapcsolódtam, amikor a lenti mérésemet végeztem.Ezzel eldöntenénk két kérdést is: hogy hibás-e a routered, illetve igaz-e, hogy a global verzió gyengébb wifi jelet ad ki?
(Az az 1m-ről 5GHz-en mért -42dBm is elég rossz érték.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest