Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
St0k1
csendes tag
Szia! Ma megnéztem a routert és a fentebb levő leírás alapján meg is tudtam csinálni. Egyenlőre kínai fw. mellett döntöttem, mint írtam nálam az bevált. 3.0.22 mi wi-fi xqrepack verzió lett feltéve (nekem is az van) eddig ugyanúgy működik mint az enyém. Egy dolgot kivéve: a mi wi-fi app párosítva de a “router is offline” felirat fogad. Nálam nem kellet anno állíttatni semmit, igaz én készen kaptam a cuccot. Esetleg valami 5let mi lehet? A régió current “SG”.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest