- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
Sziasztok! Tavaly januárban vásároltam egy második AX3600-at, abból a célból, hogy kirakom a garázsba (zárt épület) és kialakítok egy vezeték nélküli mash hálózatot. Ugyan kicsit necces volt (elég távol van a main router), de volt egy pont, ahol még 2.4GHz-en is 100Mbit/s felett jött a net, és stabilan. Kb. fél éve újramértem a netsebességet, már csak nagyjából 20Mbit/s volt (le- és feltöltés is), viszont még mindig stabil volt, gondoltam, hogy a két router közé bekerült vmi fémtárgy, biztosan romlott a jelerősség, de nekem még ez a 20Mbit/s is bőven elég a kertbe, szóval nem foglalkoztam vele. Pár napja szólt a párom, hogy gond van, a kertben nem tölt be egyetlen weboldal sem...
Ma megnéztem, a letöltési sebesség 9Mbit/s körül volt, a feltöltés pedig 1Mbit/s körül, és instabilan. Mindkét router újraindítása megvolt, nem lett jobb. Megpróbáltam pár nagyobb fém dolgot arrébb rakni a lakásban, de nem javult a helyzet.
MiWifi app írta, hogy a mash jelerősség Excellent, de gondoltam, hogy kipróbálom vezeték nélküli extender módban, hogy mit produkál. Applikációból "kipárosítottam" a kerti eszközt, írta is, hogy akkor csinál rajta egy factory reset-et.
Kimentem a garázsba, keresem mobiltelefonról az "alapnevű" routert, de semmiWifi figyelő alkalmazásból látom, hogy még csatorna szinten sincs meg az eszköz... Kivittem laptop-ot, ethernet kábel bedug. Beállítási varázsló végignyomkod, wireless repeater módban keresi az elérhető vezeték nélküli hálózatokat, de egy sincs
Átállítottam másik módba, varázsló helyett megnyitottam az admin felületet, a Wi-Fi settings fülön látom, hogy a 2.4G Wi-Fi és 5G Wi-Fi rész beállításai is hiányoznak, teljesen üres:
[kép]
Próbáltam ezután is újraindítani, illetve factory reset-elni is, de ugyan ez maradt...
Valaki találkozott már ilyennel? 3.0.22 ROM, kínaihatótávnövelve...
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Gyúrósok ide!
- A Motorola is Air mobillal készül
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Ilyen lesz a The Relic: First Guardian
- További aktív témák...
- LG 50QNED86T 127 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest