-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eugene2
csendes tag
Nekem tegnap jött meg, Ali-ról 08.10-én rendeltem és 08.31-én vettük át, úgyhogy meglepően gyorsan ideért. (32,5eFt)
Magyarországon "ültek" rajta 1 hetet. Vámos procedúrát megúsztam szerencsére, pedig úgy voltam vele, hogy nagy csomag, biztos kiszúrják, hogy fizessek rá.Az átalakító tényleg nem az igazi. Nekem az ilyenek villája mindig beesik egy idő után és tényleg nem biztonságos, úgyhogy vettem hozzá egy rendeset, de Ali-ról lehet rendelni 500-600Ft-ért jót.
Egy érdekesség, nem tudom miért van.
Van itthon egy Epson wifi-s nyomtató. WPS-el az AX3600-hoz csatlakoztatva lassan nyomtat.
Megindul egy 5 sor erejéig, aztán csigatempó, mintha 8D minőséget kívánnék tőle, nem vártam ki míg 1 lapot kinyomtat, kb. 3 perc alatt jutott az ötödéig a lapnak.
Visszacsatlakoztatva az ASUS N18U-ra ugyan abban a programban/beállításokkal rendes sebességgel nyomtat, kb. 20 másodperc per lap.Mitől lehet? Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest