Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
FingR86
üzenetére
Sok esetben paneles környéken ez okozza az alap problémát, és szabad csati híján nem is lesz soha nagy hatótáv és gyors sebesség.
trance89: Én meg pont beraktam valamelyik nap, hogy mennyit ment még a kábeles nettel, nem tudom, mi lehet a különbség, a router és a telefon is ugyanaz... [link]
Azt meg végképp nem értem, hogy ugyanúgy 1200/1200-as linksebességnél mi a francért tud most a telefon 650Mbit-et... Mi volt 2021 augusztusában a routerrel, és a telefonnal, ami most nincs, vagy megváltozott?
Vissza kellene tennem a sima kínait, de a webes felrakás után azt kaptam vissza, amiben tudok mW-ot meg dB-t is állítani, szóval vagy nem is frissült, vagy ez az, ami már az újabb, és benne van? Az eredeti kínai kellene, amivel megvettem a routert...
Mivel a telekomos eszközzel tudtam 900 körül mérni, valószínű nem a telefonal lesz a gond, hanem a routerrel, és azzal a szofttal, ami most fent van. Próbára feltenném a gyári kínai szoftot, amikkel kijöttek ezek, azt tudni, hol érhető el? Nyomjak full resetet is? Mehet böngészőből is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA® driverek topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DJI topic
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
trance89