- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Kompakt vízhűtés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
FingR86 #4202 üzenetére
Sok esetben paneles környéken ez okozza az alap problémát, és szabad csati híján nem is lesz soha nagy hatótáv és gyors sebesség.
trance89: Én meg pont beraktam valamelyik nap, hogy mennyit ment még a kábeles nettel, nem tudom, mi lehet a különbség, a router és a telefon is ugyanaz... [link]
Azt meg végképp nem értem, hogy ugyanúgy 1200/1200-as linksebességnél mi a francért tud most a telefon 650Mbit-et... Mi volt 2021 augusztusában a routerrel, és a telefonnal, ami most nincs, vagy megváltozott?
Vissza kellene tennem a sima kínait, de a webes felrakás után azt kaptam vissza, amiben tudok mW-ot meg dB-t is állítani, szóval vagy nem is frissült, vagy ez az, ami már az újabb, és benne van? Az eredeti kínai kellene, amivel megvettem a routert...
Mivel a telekomos eszközzel tudtam 900 körül mérni, valószínű nem a telefonal lesz a gond, hanem a routerrel, és azzal a szofttal, ami most fent van. Próbára feltenném a gyári kínai szoftot, amikkel kijöttek ezek, azt tudni, hol érhető el? Nyomjak full resetet is? Mehet böngészőből is?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest