Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nobillgates #657 üzenetére
Ma jött nálam globálra is.
-
Aryon87
félisten
válasz
nobillgates #651 üzenetére
Áh, pont aktuális is a válasz a kérdésedre egy másik topikból. Karavik amúgy tud segíteni bármi kérdésben
[link] -
Aryon87
félisten
válasz
nobillgates #651 üzenetére
Már nem lehet vagy nagyonkörülményes a BL nyitás. 1-2 éve lezárták ennek lehetőségét. Valami ilyesmi van, de az okosabbak megírják.
Ne kínlódj vele, mert drága tégla lesz belőle. -
nobillgates
tag
válasz
nobillgates #648 üzenetére
Valaki oldotta már fel a BL-t? Néhány telón már megcsináltam , de ezen nem működik. Amikor elindítom a készülék összekapcsolást a MI fiókkal, egy idő után rövid ideig előugrik egy buborékban valami üzenet, de el sem lehet olvasni mert el is tűnik. A Xiaomi fiókban ott a készülék név szerint, de azt írja, hogy a sim kártya nincs behelyezve vagy aktíválva. Vagy pl. nem lehet az üzeneteket szinkronizálni. Csináltam egy másik xiaomi fiókot is, de azzal is egyanezt csinálja. De legalább a küldözgetett több mint 10 SMS díját a voda levonja, tehát valami történik a háttérben. A Miflash unlock eljut a készülék azonosításig vagy ellenőrzésig, de a felodás nem megy végbe.
-
válasz
nobillgates #648 üzenetére
Igen, ez természetes, ez az OIS.
Amint bekapcsolod a kamera app-ot, az elektromágnesek a heylére rántják az optikát már hiába rázod nem zörög semmi sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest