- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
msfeco
tag
A páramentesítést egy Easy Home GT-SF-LE-01 elektromos kompresszoros páramentesítő készülékkel végeztem. A berendezés kb akkora mint egy mobil klíma, a tetején lévő rácson keresztül fújja ki a páraszegény levegőt. (ezt a gépet a normál páramentesításen kívül használtam már pl.: személygépkocsi beázott lámpatestének a páramentesítésére).
Tehát a telefonból kivettem a sim tálcát és a sim tálca nyílással lefelé oda helyeztem ahol a gép a páramentes levegő fújja ki. A gépet a legszegényebb páramentes levegő (30%) előállításra kapcsoltam, tehát jóformán folyamatosan működött. Ilyenkor a kifújt levegő nemcsak páramnetes hanem langyos, kb 30-fok körüli. Persze a telefon alaposan rögzítettem hogy a megfelelő pocícióban maradjon.Megmondom őszintén az első 12 óra után el voltam keseredve, hogy a telefon ugyan igaz hogy később de továbbra is párásodik, már a webshopnak meg is fogalmaztam a levelet, hogy vissza küldöm (csak nem küldtem el), de adtam neki újabb 12 órát és úgy néz ki, hogy sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- YouTube
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest