Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Mindenkinek van valami, amit favorizál. Ma vettem 5K-ért szendvicssütőt. Nem néztem a márkát, csak kicsi legyen és olcsó. Eddig mindig néztem a márkát a konyhába, de meguntam. Lehet egyszer ( 6-év múlva ) a telefonokkal is így leszek már.

Most meg folyamatosan 13 Pro videókat nézek. Már legalább 30-at megnéztem, de még nem tántorított el egyik sem. Hiszek a sorsban és furcsállom, hogy csak pénteken lesz teló. Keresem az okát. Lehet babona, de mindennek meg van az oka. Vannak hibák, de egy nyers rendszerről beszélünk, globális szinten, aminek még igen csak fejlődnie kell. A 13 és Pro is ilyen. Nagyon új, kapni se nagyon lehet sehol. A MIUI14 is új, egyszóval minden csiszolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Windows 11
- Dark Souls sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Videó stream letöltése
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest