- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen házat vegyek?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revenge
tag
Helló! Nekem is van egy ilyen monitorom és egy másik monitorral együtt használtam egy darabig tesztelés céljából. A DVI-I-vel kapcsolatban jó a meglátásod, az csak egy Analóg jel továbbítására alkalmas csatlakozó a monitoron, menüben monjuk lehet váltani hogy DVI típus: Analog/Digital, melyben hiába okézod le a digital-t, úgyis analogra fog ugrani. Amikor ilyesmi gondom volt hogy össze vissza működött a monitor, állítgattam a dolgokat nVidia control panelban is, de a megoldást a Win+P gomb megnyomás jelentette, ez kezeli win7 alatt hogy hogyan használja a monitor/ok/-at a rendszer (Csak számítógép / Másolás / Kiterjesztés / Csak kivetítő). És igen, látja is a gép, a felbontások mezőnél simán azonnal felismeri a monitort, ki is írja a nevét hogy XA7-17i szóval ott inkább valami állítgatási probléma lesz, mert nagyon jó ez a fajta monitor, az alaplapja is nagyon pipec. (A kamu DVI-t leszámítva ami lehetne D-SUB+500ft-os DVI-ANALOG átalakító... szvsz..)
OFF:
Láttad már milyen pirosat tud produkálni? én azon leremegtem. Tesztprogi amit használok: dpt.exe!
Ne idegeskedj, nagyon jó a monitor és jól is működik, ebben biztos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db QHD AOC monitor - 27" AOC Q27V5C/BK
- MSI MAG401QR 40" 3440 x 1440 155 Hz 1 ms Ultrawide IPS Gaming Monitor
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- LG (55UH5J-H.) 140CM 4K WIFI PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Logitech z5500 5.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ne idegeskedj, nagyon jó a monitor és jól is működik, ebben biztos vagyok.