- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hybryd
tag
válasz
XIII Ramses #116 üzenetére
Kérdezném, hogy sikerült megoldani, azt a problémát, hogy DVI csatolás esetén a monitor csak 60 hz-en megy? Tudom azt mondják, hogy nincs különbség a 60 hz és a 75 hz között, de igenis van! Kipróbáltam!
Most akkor megy, aztán meg megkérdezed hogy hogyan csináltad? -
mortalwombat
tag
válasz
XIII Ramses #116 üzenetére
Én pénteken vettem a Budakalászi Corában 54500.-ért
egy ilyen moncsit. Sokat vaciláltam, eredetileg egy akciós Hyundait vettem volna az Elektro Worldben, de végülis ez lett. Azért a Xerox, mert egy ismerős azt ajánlotta, hogy feltétlenűl div-es moncsit vegyek, mert óriási a különbség-szerinte. A Hyundai nem tudta ezt a, a Xerox igen, így nem volt kérdés a döntés. A tükröződő felülete nem tudom milyen lesz, kíváncsi vagyok rá.
No, és a lényeg: még nincsen meg a gépem (elvileg a héten összeáll) de 2 barátomnál is kipróbáltuk a monitort. Az elsőnél egy kicsit nehezen lehetett beállítania 75Hz-t (asszem egyedi beállítást adott meg, 2. monitor volt) a másiknál semmi gond nem volt. Itt egyedüli monitor volt, és simán, gond nélkül, alapból ment a 75Hz.
Sajnos bővebbet nem tudok mondani, nem vagyok egy hardver guru-(még). Az biztos, hogy a különbség jelentős a 60Hz vs 75Hz között: a kontúrok, utánhúzás, mozgások sokkal jobbak voltak, szvsz.
Érdekes, hogy semmilyen infó nincsen (a 8ms kívűl) még a xerox.hu-n sem a monitorról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey OLED G93SC (49", QD-OLED, 5120x1440, 240Hz, HDR10+ Gaming, 1800R, FreeSync)
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (27GQ50F-B) 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32SR50F-W.AEU) 82CM FHD WIFI SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest