- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Add el őket nyugodtan arra valók.

Igazából adhatna kapásból pénzt a játék, de ennek ilyen zsákmányszerző feelingje van. Ami zöld szöveggel van írva, hogy nincs kutatási értéke el lehet őket adni, azok is mind mehetnek. UFO-nál is sztázistartályok, sérült berendezések stb. Túl sok hullát se szoktam megtartani, 8-10-et ha kell valami, de a felett szórom őket kifelé.
Mennyi országot sikerült lefedned? Ha van esély arra, hogy lefedd az összeset akkor azt lépd meg, onnantól kezdve kényelmesebb a dolog (persze légi fedezettel). Már csak az UFO-k lelövésével és felszámolásával néha pár terrorral kell foglalkozni.
Igen nyugodtan fejlessz ki mindent, amit lehet. Próbálj mindent elfogni. Persze a gépeket nem lehet, kivéve azt a kis szar javító izét, ami a Cyberdisc-kel szokott megjelenni.
(#427) dying_star: Jaja, pedig én azt hittem még először, hogy versenyt kell velük futni, nehogy túl fejlett legyen az EXALT is. Meg azt hittem nekik is lesz MEC-jük. Csak esztétikában szebbek a fegyvereik, értékre ugyan azok. Azért is szebb mert kicsit reálisabb, nem olyan baltával faragott, mint ami nekünk van sima lőfegyvernél.

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Óvodások homokozója
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest