Aktív témák
-
bod101
aktív tag
Létezik olyan számtech bolt ahol árulnak xbox-ot vagy ps2-est? Nem Média vagy ilyesmire gondolok.
-
tojsz™
aktív tag
kb két hete én is erre a lépésre szántam el magam
meguntam már hogy negyed évente minimum 30000-et költök a gépre
(most ram most vga most proci most f@szom)
downgraddeltem a gépem
(eladtam a 7600GS-emet megmaradt egy ''alap'' gép netzni meg irogatni zenét hallgatni stb)
és vettem egy új xbox classic-ot
nem bántam meg
csak bedobod a gamet és nyomhatod is
nincs semmi driver akadás meg kilépés meg telepítés meg a mittudomén még miaf@sz
(és grafikailag nem gyengébb egy 120000Ft-os Pc-nél inkább a tv felbontása kicsit szokatlan az elején de hamar hozzá lehet szokni)
divx-et is nézhetem rajta (a DVD-m sajna nem vitte és az olyan lemezeket is tökéletesen olvassa a amit a házimozim nem a karcolások miatt)
de ez csak az én SZV-m
UI: ja és igy már a család többi tagja is hozzáfér a PC-hez
[Szerkesztve] -
secpos
újonc
hellosztok csak azt szeretném kérdezni hogy hol és menyiért lehet chipelni a ps2-őmet már kerestem de sehonan nem kaptam választ
élőre is kösz -
DZs
senior tag
Videokártya csere előtt állok, hogy a rendszerem jobban fusson a mostani PC játékokkal.
Geforce 6800 GT vagy GS lesz, de ezek annyiba kerülnek, mint egy xbox vagy ps2, melyeken szépen futnak a nem pc játékok.
Tehát marad a régi videókártyám és veszek egy xbox-ot és amikor már a jövőbeli 6800 is kevés lesz, nem kell azt is cserélnem, mert az xbox kevésbe avul.
Jól gondolkodom, vagy van az xbox-nak hátulütője? -
dreamlake
aktív tag
válasz
alejandri #78 üzenetére
Az LCD-Plazma tv kell a géphez mindenképpen.(Az lcd-n jobb a kép)
Ha vásárolni akarsz x360-at akkor mindenképpen premium pakkot javasolom,mert nem kell késöb bővíteni se hdd-vel se Hd kábel stb..-vel.
Update-el futnak a régi xbox játékok is közel 200db tesztelt játék.A gép emulalja ,ezért néha vannak gondok vele,de nagy számmal szépen futnak.
Meg kell említeni:
A gépnek van egy oriási hibája a hűtés ,amit sok x360 tulaj nem ismer el a túlmelegedés--késöbb proci megsülés.Javaslom az új gépet garival,hogy utána ne keljen kidobnod 100k-t az ablakon.Az x365 fórumon van erre is megoldás.Hűtésmódosítás garivesztés nélkül.
Ha vársz a vásárlással akkor a ps3 megjelenésével csökkeni fog az ára.
A beruházásról annyi,hogy megérte,hát ez jó kérdés közel 400k-ba van együtt a cumó és Hd filmeket még nem játszik le a box. -
dreamlake
aktív tag
válasz
alejandri #76 üzenetére
Nem hinném ,hogy ezektől az effectek miatt lenne szebb a gép grafikája.Gt4 szintű grafikát sehol nem láttam még xbox-on.
Pixel shader víz és vertex falat vagy tereptárgyat elég kevés játékban láttam eddig.A far cry demoanyag erre.
Pixel shadert ps2 emulatálták szoftwaresen 1-2 játékban.
Szerencsém van szinte minden konzolhoz ami eddig kiadásra került, többek között van box-om, ps2-öm és a jelenleg legjobb gépnek számító x360-m is.
A mindkét konzolra megjelent stuffok rendszerint ps2 jobb.
Ha játékelátottság alapján döntenék akkor ps2 jobb választás, márcsak azért is mert xbox-ra szinte nem jelenik meg semmi a x360 miatt.
A box-ot talán a ''megbizhatóbb'' és jobban kihasználható jelzővel látnám el,igaz volt már jópár rossz abból is a kezembe. -
alejandri
tag
válasz
dreamlake #75 üzenetére
Egyet értek mindenben kivéve 1ben, a ps2 GPU-ja nem támogatja a pixel és vertex shadereket, így már eleve nem lehet ónyira szép és valóság hű grafika ezen a gépben, nos az xbox-ban egy módosítót Geforce 3 van ami már támogatja.Ezér szerintem szebb a grafika a boxon. De ez csak az én véleményem.
[Szerkesztve] -
dreamlake
aktív tag
Mindkettőt
Félre a tréfával.
A box jobban kihasználható,ha video,kép és mp3-ra akarod használni,bár már van ps2-re is divx és mp3 lejátszó!
Hogy szebb a grafika ezen vitatkoznék az elöző hozzászólóval.
Mindkét gépet ki kell kötni rgb kábellal és döntsön mindenki maga.
A hardware-ileg közel hasonló a 2gép.Ár szempontjából szintén.
Megbízhatóság l:attól függ milyen lemezeket használsz(ha írtakat használnál).Régebben több ps2 halt be mára ez csökkent.
A box-hoz nem kell memokártya a vinyó miatt a ps2-hez igen.
A ps2-ön van gt4 ,metal gear3 ,tekken5,jak 1-3, Shadow of C. és egyéb exclusiv nagy név.
Xbox-on van halo,doom3,ninja gaiden és sok pc-s átirat.Kevesebb az exc. és nagy név!! -
alejandri
tag
Én Xboxal rendelkezek, sokkal szebb a grafikája mind a PS2jé talán azé is mer egy év különbséggel adták ki őket. A hardverről itt tudsz olvasni http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox, természetesen angolul. Ugyan itt tudsz olvasni a ps2 és más konzolokról. Az xbox előnye a HDD, rálehet másolni játékokat ( hogy ha innen futtatod őket, akkor kisebb a valószínűsége hogy tönkre fog menni az olvasó fej), programokat (pl media center, minden evő program(DivX, képek, DVD)), és nem kell feltétlenül csipelni, elég csak flashelni, ami szinte te is csinálhatod otthon.
-
*Pady*
újonc
Szevasztok!Szeretnék venni valamilyen konzolt.(Ps2 slim vagy Xbox) Melyiket érdemesebb?
Melyiknek szebb a képe?Melyiknek nagyobb a teljesítménye?(Cpu; vga; ram; stb...)
Teszteket, adatokat tudtok küldeni?
Elöre is köszi! -
divot
veterán
Kapható már kis hazánkban (bótban) a 360-as?
-
tikadani
csendes tag
hol lehet olcsón xboxot kapni?
-
tikadani
csendes tag
alapból van benne vinyó vagy venni kell hozzá egyet?
-
tikadani
csendes tag
bocsánat,ugyanannyibba kerül
-
tikadani
csendes tag
melyikeken vannak a jobb játékok? mindkettő ugyanannyiba kerülnek és nem tudok dönteni.
-
tikadani
csendes tag
légyszíves válaszoljatok!
-
tikadani
csendes tag
szerintetek melyiket érdemes megvenni a kettő közül? karácsonyra szeretném! az xbox-ot kell-e csipeltetni ahhoz hogy whincseszterrel lehessen játszani?
-
Bernardo20
őstag
már csak órák kérdése.
-
Bernardo20
őstag
holnap megyek megvenni,ha addig valakinek lenne még 1-2 jótanácsa megköszönném!
-
Bernardo20
őstag
hopP!
-
Bernardo20
őstag
hopp!
-
robekri
addikt
Elnézést hogy ide!
Mivel irjak ps2 játékot?? alcohol, nero, clone?? Vagy van valami kis külön ps2 égető??
Üdv.: Robe -
Bernardo20
őstag
válasz
Bernardo20 #53 üzenetére
most esett le.. tehát ha van egy emulátorom az xboxon és berakom ps2 játékot akkor azt le fogja játszni???
-
Bernardo20
őstag
Köszi,de pont azért döntöttem a ps2mellett mert amikkel mindenképpen játszani fogok,azok csak ps2re vannak. Dragom ball és tekken illetve gran turismo
meg sokkal kisebb mint egy xbox, és sokat fogom hurcolászni koleszba meg haza. Kényelmesebb. ezért döntöttem a ps2 mellett. Ha lenne dragon ball budaki meg tekken akkor még gondolkoznék rajta,de igy biztos, hogy ps2 lesz. -
Kuvik
tag
válasz
Bernardo20 #51 üzenetére
Hali!
Szerintem mindenképp Xboxot vegyél!
amit tud a ps2-ővel szemben:
-erősebb vas
-cserélhető benne a vinyó asszem max 200 gigáig. mondjuk ezt a régi ps2 is tudja csak kell hozzá egy network adapter
-az olvasófej megbízhatóbb mint a ps2-é
-és ami szerintem a legfontosabb: létezik hozzá egy tonna emulátor ''98-tól visszafelé bármelyik konzolt tudja emulálni, még a Playstation 1-et is!
-divx, mp3 lejátszás.
Én PS2-őt csak két ok miatt vennék.
1. Gran Tursimo 4
2. Tekken
szóval sztem Xbox. -
Bernardo20
őstag
hopp!
-
Bernardo20
őstag
uP!
-
Bernardo20
őstag
up!
-
Bernardo20
őstag
help!
-
Bernardo20
őstag
up!
-
orkester
őstag
válasz
Bernardo20 #45 üzenetére
Én sem hiszem...de az ördög soha nem alszik.
-
orkester
őstag
válasz
Bernardo20 #43 üzenetére
Nincs mit!
Tényleg, a takarítógépre adsz azért mondjuk 1 hét garit? -
orkester
őstag
válasz
Bernardo20 #41 üzenetére
Hello!
Csak saját tapasztalatot tudok mondani. Az utóbbi időben igen ritkán használtam a ps2m és kb. 6 hónapig nem volt bekapcsolva és már nem rögtön olvasta be a lemezeket, de azért ment. Majd újra magára hagytam porosodni 3-4 hónapra és azóta egyáltalán nem olvas be semmit. Szóval szerintem biztos hatásos egy olvasófej tisztítás, mert nálam sem a használattól ment tönkre hanem a használatlanságtól. -
Bernardo20
őstag
még mindig nem vettem gépet. ezért lenne 1-2kérdésem vásárlás előtt.
Csak a konzolos topicba nem válaszol senki és sürgős lenne megtudnom a válaszokat.
Most készülök chippelt ps2őt venni egy magánszemélytől ami 1-2szer volt használva. Sem ő sem én nem értünk hozzá. Mikre kell figyelni vásárlákor? Mit nézzek meg ami fontos lehet. Milyen különbség van a chipek között? A melegedés teljesen normális? Miből lehet megállapitani pl azt, hogy a fej már nem az igazi? Az mennyire gáz, ha rögtön nem játszik le mindnet csak mondjuk 2szer próbálkozásra?itt a másolt játékokra gondolok.
Már votlam az eladónál,de végül nem hoztam el a gépet, mivel nem volt 1 játkunk sem csak dvd lemezeket(eredeti filmeket) próbáltunk lejátszani ami nem sikerült. Nem tudtuk elképzelni,hogy mi lehet a gond, hiszen 4hónapja ott áll és nem volt a használva a gép.
Majd miután eljöttem hivott a tag, hogy kikérte egyik haverja véleményét és megtisztitotta az olvasófejet és utánna már minden dvd-t lejtászott, és kért sok játékot(másolt) és mindent vitt. Ezek után még megvegyem(kipróbálás után) vagy érdemesebb többet költeni és mondjuk Rockettől megvenni?
Előre köszönöm![Szerkesztve]
-
LKW
aktív tag
válasz
Bernardo20 #38 üzenetére
Rendben
-
LKW
aktív tag
válasz
Bernardo20 #36 üzenetére
Akkor siess, mert elsejétől a fene tudja meddig nem lesz net-em. Szolgáltatóváltás !
-
LKW
aktív tag
válasz
Bernardo20 #33 üzenetére
Resze. Nem probléma
-
LKW
aktív tag
válasz
Bernardo20 #30 üzenetére
Most még kérdezed, vagy megtaláltad, vagy mi van ?
-
Bernardo20
őstag
megtaláltam a ps2őm!!
D
köszönöm az a segitséget topic zárható! -
LKW
aktív tag
válasz
Bernardo20 #27 üzenetére
PS2 vékony,nem csippes,. 4 eredeti játékkal (Medal of honor, Max Payne 2, Colin Mcrae rally 2004, Spy vs Spy) Garancia mivel 1 hónapja lett véve természetesen van (A gép ill memóriakártya és a játékok összesen 69.000 ft-ba került
Ez gyakorlatilag vadonat új. Senki nem gyalázta még agyon. Ez a 70004-es széria.
És totál garaciális.
Annyit volt használva, hogy ezzel a négy játékkal probálgattam kb fél órát.
Én egyébként nem játszom -
Bernardo20
őstag
hopp!
-
Bernardo20
őstag
hopp!
-
Bernardo20
őstag
valszeg megvezsem rockettől a ps2őt.
csak memókártyát és még 1 joyt szeretnék!! -
Bernardo20
őstag
up!!
-
Bernardo20
őstag
hopp!
-
Cav
tag
Nézz szét vaterán, apro-expresszen meg apróneten, biztos találsz jó áron.
-
Bernardo20
őstag
kénytelen leszek megvenni bótbó??
-
Bernardo20
őstag
up!
-
Bernardo20
őstag
tehát akkor ilyen chippel felszerelt ps2-őt szeretnék matrix infinity
föl! -
Aqrabu
csendes tag
válasz
Bernardo20 #14 üzenetére
Memóriakártya mindenképp kell neked, mert arra mented az állásaid. Chipben pedig a matrix infinity-t tudom ajánlani. Az egyik legújabb és jó ára is van. Ha rákeresel mindent megtudsz róla, és a többi chipről. De ez alá ne add.
-
Bernardo20
őstag
hopp!!
-
Bernardo20
őstag
mire jó az a 8mbos memókártya? fontos?
-
dreamlake
aktív tag
válasz
Bernardo20 #11 üzenetére
Ps2 chipes gépet már lehet venni 20-25k körül üzletben is(ezek régebbi szérias gépek).Néhol még garit is adnak rá.Az 50004-es masinától felfelé érdemes gondolkodni.Ezek pedig olyan áron vannak amit Te is találtál.
A 360 nem fogja befolyásolni a ps2 árát talán az x-box-ét aminek ebben az évben befejezik a gyártását.
Nem akarlak rábeszélni a gépre ,de itt a karácsonyi játékdömping és sok jó game-ról maradsz le.Pl:ICO2...
Jó vásárlást. -
dreamlake
aktív tag
válasz
Bernardo20 #8 üzenetére
Apronet és Vatera tele van vele.
Ps2 jobb választás. -
Bernardo20
őstag
hopp!
-
Bernardo20
őstag
na senkinek sincs jó kis chipes meg fejvédelmes ps2ese?? (40k alatt egy picit)
-
Cav
tag
válasz
Bernardo20 #3 üzenetére
A fejvédelem az újabb chippekbe alapból bele van építve, külön viszont nem tudok róla h rakatni lehetne bele..
Mivel chip után a ps2 beolvassa a rosszabb minőségű DVD-ket is, ezért a lézer nagyobb teljesítményen kell, hogy működjön. Egy idő után megeshet, hogy egyszerűen elolvad a lencsét mozgató mágnes vezetéke, vagy maga a lézerfej károsodik a sok túlfesztől.
Az újabb chipekbe pedig be van építve a védelem az ilyen túlfeszektől, ami nem hagyja a fej rongálódását. -
leewi
aktív tag
válasz
Bernardo20 #3 üzenetére
ha csak játékra kell akkor játékok alapján dönts..
DE..
ha esetleg másra is használni szeretnéd..akkor Xbox..pl. Media Center nevő prog. minden file formátumot lejátszik ami videó és amit el tudsz képzelni(na jó kicsit túloztam)
rakhatsz bele nagyobb vinyót és máris kimélheted az olvasó fejet..
netrádió.. -
Bernardo20
őstag
köszi a válasz. közbe már a ps2-nél maradtam. pont ezért mert szeretnék japán cuccokkal is játszani. ha jól tudom van valam fejvédelem is amit lehet bele rakatni. igaz?
chipestetni szeretném megvenni is. nem vagyok egy nagy játékos heti max 10órát tudnék játszni vele, a suli miatt. szerintem sokáig el leszek én vele. -
Aqrabu
csendes tag
válasz
Bernardo20 #1 üzenetére
Több szempontból is megközelítjük a dolgot. Aztán úgyis lesz még rajtam kívül kedves ajánló.
Milyen játékokkal szoktál játszani?
Vannak multiplatform játékok amik mindkét gépen vannak, ezek általában xboxon szebbek mert erősebb a hardvere. Xboxon inkább európai embernek való gamék vannak. Ha szereted a japán stílusú cuccokat akkor pedig ps2 ajánlott mert rengeteg only ps2 játék van ilyen stílusban.
Meddig tartanád meg a gépet?
Ha nem chippezteted be a gépet akkor mindkét gép sokáig bírja. Ha chippezve kell akkor a ps2 olvasófeje hamar be szokott halni. Az xbox bírja strapát, meg vinyóról is lehet játszani vele. Játékok terén viszont xboxra már kevesebb cucc fog jönni jövőre, míg a ps2 tulajoknak még biztos tolják a játékokat 1-2 évig.
Mit kell még tudnia?
Az xbox vinyójára lehet pakolni egy csinos kis menüt rengeteg programmal, és pc-s alapja miatt rengeteget moddolhatsz rajta.
Chip-flash kérdést most nem magyarázom. A lényeg hogy modchip-et bele ha már turkáltatni akarod.
Így hajnalban nem tudom mit írjak még. Olvasgass ezzel kapcsolatba és tegyél fel konkrét kérdéseket. -
Bernardo20
őstag
Konzolt szeretnék venni,mert meguntam a pc fejlesztéseket.
abszolút nem értek hozzá, igy nem tudom mit javalott venni,azt se tudom mire jó a chipelés meg a flashelés.Mit érdemes venni xboxot vagy ps2-t?
max 40-45k-m lenne a dologra. nem kell új.egy kis gari viszont fontos lenne.
várom a segitőkész kollégákat!
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest