Hirdetés
- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- Összefog az SK Hynix és a Samsung a számításokat is végző memóriáért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Androidos tablet topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
rocket
nagyúr
12000 ft.
20000 ft-ert is van, annyiben kulonbozik a masiktol, hogy nagyobb memoriaja van, ahova rakhatsz fel kulonbozo programokat, alapbol van benne pl. mp3 lejatszo
Vannak hasznalt ujszeru allapotban levo xbox-ok, ezek menetre keszek softmodolt 29990 chipelt 33990, nincs drive nelkuli.
Regi szep idok, amiga power"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Az igazi lenyeges kulonbseg a nagyobb memoriaban van, az sx-nek 1mbit a pro-nak 16mbit sajat memoriaja van ahol lehet progikat tarolni pro-ban van mp3 player, ezen kivul ami jar a pro-hoz, usb transfer kabel, drotok, hajlekony kabel, es a nelkulozhetetlen 3dimenzios matrica
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
Igen.
Bővebben: link itt a teljes leirasa"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Bird
addikt
Igazad van és megbántam, hogy az elejétől kezdve nem hagytam rá a dolgot.... Bocsánatot kérek mindenkitől belátom, hogy én is hülyeséget csináltam.... Egyszerűen felment bennem a pumpa... Én is tanultam belőle, de szerintem ezért a kialakult helyzetért 50-50%-ban tehetünk. Még 1x Bocsi, belátom a hibámat!
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
andriska126
csendes tag
-
andriska126
csendes tag
nekem sokat számít, nem akartam fél évesnél idősebbet venni másfél év nekem sok
sajnálom azért köszönöm szépen, de ha kellene akkor sem tudnék többet adni 40nél érte
köszönöm szépen a segítséget és sajnálom
KEDVES ROCKET!
szeretném megkérdezni hogy meg tudok e venni tőled az előbbiekben tisztázott 40ezer forint ért egy szoftmódos xboxot
köszönöm szépen előre a segítséged, kedvességed
kérlek írj ide a fórumra vagy ímélbe elérhetőséget, és hogy mikor és hogyan tudnám megvásárolni tőled a konsolt
köszönöm szépen
szia -
mongi
senior tag
és ha flash-elt a gép akkor megoldható-e még a chippelés vagy akkor már kakukk a masina? vagy kell elöbb reflash--->chippelés--->vissza evoxx+egyébb progik? milyen chipet ajánlasz ár/teljesítmény (tudás) átlag boxoláshoz (csak film+netmentes game).
ill. megközelítő árat esetleg tudsz kolléga?
előre is thx
mongi.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest