- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
donceleger8
őstag
válasz
orion1025 #17623 üzenetére
Tudom, hogy vannak 3.0-ás penek is, de az felesleges. Viszont van gyorsabb 2.0-ás pen is, mint a 10 MB/sec, a fent említett példányon is szerepel egy nagyobb szám. Ha az tudja, mondjuk a 25 MB/sec-et, ami rá is van írva, akkor viszont bőven megfelel.
HDD-re most nincs pénzem, ellenben szeretnék játszani a GTA5-el, ha már megvettem.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
-
AsusBoy
senior tag
-
bibi55
tag
válasz
orion1025 #17332 üzenetére
Mert mi van akkor, ha 50 éves? Ha én 50 éves leszek, szerintem ugyan így szeretni fogok játékokkal játszani... Az más kérdés hogy mi lesz majd akkor, meg mi lesz a technika, de szerintem semmi gond nincs azzal ha valaki egész életén át szeretni videojátékozni... (Itt most nem a vérkocka emberekre gondolok, akik napi 16 órát WoW-oznak 50 éves fejjel is.)
-
Blaise
veterán
válasz
orion1025 #17324 üzenetére
Valószínűleg én se megyek a launch-ra, de sok százan viszont igen.
Amikor tavaly megjelent valamelyik TOP játék (nem tudom már melyik), akkor volt az indexen interjú, a 10 éves kisgyerek mondta, hogy a szülők igazolást írnak neki, hogy másnap nyugodtan tudjon játszani.
-
Tomics
addikt
válasz
orion1025 #17111 üzenetére
Remélem a Jasperes bírni fogja
Csak ezért a játékért tartottam meg a boxom, amúgy csak itt porosodik hónapok óta
Meg azt is remélem hogy nem fog rajta akadozni a játék illetve hogy a slimesek nem lesznek előnyben ezáltal, mert ugye elvileg ugyanaz a hardver.
PH! addikt since 2004
-
-
negyven2
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
orion1025 #16900 üzenetére
Elsősorban nem a 3D miatt kerülnek ennyibe ezek a TV-k és képminőségben mindenképpen megérik az árukat, illetve ugye minél nagyobb a TV, annál drágább és mondjuk 46"-os TV-t nem nagyon kapsz 300alatt sehol szerintem, bár egy ideje nem nézegettem TV árakat...
A 3D nálunk sem volt szempont TV választásnál, de mivel mostmár a legtöbb modell tudja a 3D-t a drágább kategóriákban, így örültünk nekiPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz
orion1025 #16206 üzenetére
Én sokkal nehezebbnek találtam a GRIDet mediumon is, míg a Forzát mindenféle asszisztens nélkül manuális váltóval nehéz fokozaton is simán végigviszem...Persze, itt is sokat számít minden kanyar, de azért Forzában könnyebb visszajönni az első helyre, illetve simán el lehet húzni a mezőnytől is jópár mp-el...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz
orion1025 #16202 üzenetére
Ízlések és pofonok, de nem véletlen a GRID sikere, annyit elárulhatok...
Számomra semmivel nem nagyobb a vezetési élmény Forzában se, mint anno a GRIDben volt, sőt nehézséget tekintve sokkal közelebb áll a GRID a valósághoz, mint a Forza, ott tényleg 1 rossz kanyar elég lehet egy verseny elvesztéséhez...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
raziel01
veterán
válasz
orion1025 #15805 üzenetére
Az acsikkal nem lenne baj ha szórakoztatók. Dark Souls acsikat élveztem. Abszolút megcsinálhatóak voltak.
Vagy MW2 is abszolút megcsinálható 1000G-re.
De pl Max Payne 3-at maxolja ki az akinek 2 anyja van. Vagy a Rayman Origint is. Acsikkal nem foglalkozva jó játékokat ezek de kivágnám a kontrollert ha 1000G-re hajtanék. -
alevan
őstag
válasz
orion1025 #15643 üzenetére
Az LCD TV-m tönkrement, és jelenleg egy CRT TV-t kell használnom. Amihez nem volt jó az LCD TV asztala, de nincs másmire tegyem egyenlőre, mint egy kis szekrényre. Viszont így is nagyon távol áll a box a TV-től (rövid a compozit kábel), így könyvekkel emelem meg. De mind1, már megoldódott: a CRT TV sem megy már....
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Feenyx
aktív tag
válasz
orion1025 #15637 üzenetére
Ebben igazad van. Ezért is tétovázok a cserében. Én is minden vásárolt cuccomnak elrakom legalább a számláját és garancia papírját, ha leírásokat nem is. Lehet inkább jobban járnék ha boltból venném meg, még ha használtan is (itt ahol lakom van egy megbízható konzol-pc bolt szerencsére). Csak előtte akkor el kell adnom a Nexusom
-
törölt tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
orion1025 #15450 üzenetére
Biztonsági tartaléknak lenne kényelmesebb jóval az akksi, mivel kb annyiba kerül, mint a tölthető elemek, de cserébe ha úgy alakul, lehet vele töltés közben is játszani és nem kell 2x annyi elem, mint amennyi a kontrollerekbe kell, hogyha lemerülnének, akkor is tudjak vele játszani...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
plejik
addikt
válasz
orion1025 #15425 üzenetére
Igen erről megy...3 is..
Na mind1 most egy kicsit mérges vagyok...sőt.. pont haverral nem tudok gamelni... bár neki is ilyen netje van..
molnarpeter
Azon már próbáltam, hiába nyitok portokat semmi...
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
plejik
addikt
válasz
orion1025 #15423 üzenetére
Értem.
Na ennek majd utána érdeklődök, hogyan is megy ez.
Esetleg másik modem nem lehet megoldás? Bár nem tudom van-e egyáltalán más a palettán.. :S
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED /
-
plejik
addikt
válasz
orion1025 #15418 üzenetére
Na most próbáltam valami portot nyitni rajta , megcsináltam, rossz ip címmel és most be se enged.. )) Holnap felhívom az invit ,, hogy csinálják meg vagy lemondom a szolgáltatást... nem ezért vettem boxot..
:
-
-
dilipok
veterán
válasz
orion1025 #14534 üzenetére
Nem tudom hol lattal off hszt. Csak a felreinformaltsagod probaltam megcafolni
kovsol: ezt probaljuk mi is magyarazni, de a kollega szerint millionyi slim gep van moddolva, szerinte jogosan, mert megofnek. Mi jeleztuk, hogy ilyenrol nem nagyon van tudomasunk es o sem tudott igazan bizonyitekkal szolgani, csak azzal, hogy o mar tobb gepet szetszedett, mint mi.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz
orion1025 #14531 üzenetére
Koszonjuk Emese. Ezzel be is fejezted, vagy van meg mas ilyen okossagod is mara?
Mint emlitettem, senki sem jelezte meg itt a forumrol, hogy melegedesi baja lett volna a slim gepevel, de biztos ok sem szedtek meg szet eleg gepet, ezert fogalmuk sincs arrol, hogy a kondik mar reg felpuposodtak es a gepuk sem mukodik mar egy ideje... Ok csak jatszanak nyugodtan. Felhaborito ez a sok tudatlan paraszt
raziel01: Nagyon ovatos lennek. Sot egy tuzoltokeszuleket is bekeszitenek, mert egy spontan ongyulladas utan a tvdet is felgyujthatja egy ovatlan pillanatban
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
orion1025 #14527 üzenetére
Azt az egyet sugd meg nekem, hogy itt meg miert nem fott meg senkinek sem, ha tobb millioan hutesmoddoljak szerinted
Marpedig itt nem nagyon tudok olyanrol, aki ilyen megoldast alkalmazna. Vagy lehet, hogy nekik is mar megfott, csak meg nem tudjak?
raziel01: 2 lehetoseg latok a vazoltak alapjan, hogy miert nem hallunk ilyenrol
1. mindenki hutesmoddol, csak szegyelli es ezert titkolja is
2. mar egy csomo embernek megfott, csak eszre sem veszik es jatszanak tovabb nyugodtan(a jelek szerint en is kozejuk tartozom
)
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
orion1025 #14524 üzenetére
Akkor lehet az enyem mar nem is mukodik, csak kepzelem?
Jokat szoktam pedig jatszani
Meg mindig nem ertem, hogy honnan szeded, hogy a slimek megfonek... Nem ketten latogatjuk a topicot, de tomegesen megfovo slimekrol nem nagyon hallottunk errefele. Legalabbis amig te fel nem vilagositottal minket, hogy marpedig azok megfonek, a fatok pedig nem
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz
orion1025 #14522 üzenetére
miert erdekelne, ha semmi baja nincs?
Vagy aggodjak, hogy most 60 v 62 fokos az xyz alkatresz, mikor 100 alatt semmi baja nincs? Vagy most mire gondolsz? Hogy jon ide, hogy ki hany gepet szedett szejjel? Ha te tobb gepet szedtel szejjel, akkor az en slimem melegebb lesz?
Istenem....
Gondolom hallottunk volna a tomegesen megfovo slimekrol itt is, leven, hogy a tobbsegnek az van. De te ugyis tobb gepet szedtel szet, mint en, uh en ezt nem tudhatom...
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz
orion1025 #14519 üzenetére
Jó nagy baromságot mondtál. Pont, hogy a SLIM az ami lekapcsol ha melege van.
Meg ki a picsa nézegeti a hőfokokat? Max a warezosoknak számít. Engem nem érdekel. Megy aztán ennyi.
Így adta ki a Microsoft akkor nem fogok buherálgatni.
Haverom SLIM-je is 2010 óta megy tökéletesen úgy, hogy napi 4-5 óránál sose megy kevesebbet.Persze az tény, hogy Jasper már megbízhatóbb de a megbízhatósági listán a SLIM-ek vannak előnyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogwarts Legacy teszt
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest