- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Ha folyamatosan szaggatva megy, akkor próbálj meg egy cache törlést. Vagy esetleg csak az 1. lemezt teszed fel. Viszont ha néha be be akad. Nincs gond.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
negyven2
veterán
2011-es kiadású módosítatlan Slim gép, első lemez a HDD-re feltelepítve második egy gyors külső USB-s pendrive-ra: semmi akadás nincs, és a pop-up is minimális.
Amúgy ahogy Foraz-k és ez is csak 720p-ben futnak, és aránylag elég stabilan (főleg akkor lassul le ha tengerlatjáróval az felszínen megyek, vagy Online-ban nagyobb embertömeg esetén. Bár akkor is csak néha.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
MasterMark
titán
Ha nincs képernyőre dugva, akkor nekem be sem kapcsol szeritnem.
Nem a bekapcsoló gombot kell nyomni.
A kontrollerrel kell, de azt is rosszul csinálod.
A megjelenítési beállítások visszaállításához kövesse ezeket a lépéseket:
Ügyeljen rá, hogy ne legyen lemez a lemeztálcán.
Kapcsolja ki a konzolt.
Kapcsolja be a konzolt.
Megjegyzés Ha Xbox 360 vezeték nélküli vezérlőt használ, akkor ügyeljen rá, hogy csak egy vezeték nélküli vezérlő legyen a konzolhoz csatlakoztatva; ezután kapcsolja ki és indítsa újra a konzolt a vezérlő Útmutató gombjával.
A konzol indítása közben nyomja le és tartsa nyomva a vezérlőn az Y gombot, és közben húzza a jobb ravaszt. Ekkor a megjelenítési beállítások visszaállnak az alapértékekre, majd a konzol automatikusan újraindul.Switch Tax
-
zsolti72837
addikt
Hali.
Nekem volt régebben egy 360 FAT gépem nagyon jó volt csak ONE-ra váltás miatt el kellett adjam, de semmi baja nem volt. 6 évesen adtam el. Egyik ismerősöm konzolokkal foglalkozott és megkérdeztem tőle, hogy ezeknek a gépeknek egy idő után elkopik vagy tönkremegy az olvasófejük. Az elkopikban nem vagy teljesen biztos, de tudom, hogy valami ilyesmit mondott még anno.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
-
Ganz-[HUN]
addikt
-
haris
őstag
Én ide vinném:
konzolok szervize
Gépet vittem már hozzájuk, lemezt még nem. -
zsola32
senior tag
szegeden is van valaki, a játékaim-on hirdeti a lemezeit, az összes karcmentes, 1x utánaolvastam az eladónak, neki is van valami szakboltja, meg egy ilyen herkntyűje.
gondolom Ő nagyipari szintem hozza vissza a halálból a karcos lemezeket, és utána árulja karcmentesenek őket.
(nekem is van 2 lemezem tőle, ma már egyik sem kapható, csak használtan, és tökéletesen működnek) -
Tibi86
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest