Aktív témák
-
Ticsike
tag
Szerinted mi mikorra fogjok megkapni a game-t? Meg gondolom az előrendelési sorrend is számít, szóval én biztosan, hogy később kapnám meg mint te
Mert hát gondolom egy jó pár helyre kell majd postázniuk, csak nehogy kifogyjanak az erőforrásokból
Én is nagyon vacilálok, hogy előrendelem és minden gond nélkül enged fizetni a junior max kártyámmal, mert amit ajánlottak fórumot, ott olvastam, hogy sikerült másnak rendelni,miért pont ne sikerülne nekem is?!?!
Most éppen a Darkness-t nyomom, utánna ottvan a BioShock,de szerintem a Darkness-t hamarosan kivégzem, és akkor már csak a Bio maradna, és ha megrendelem akkor a GTAIV. Lehet, hogy kell az utánpótlás?
Bár mondjuk én nem szeretek egyszerre több játékkal játszani, nem tudom miért de nem
ezt jól megmagyaráztam
Nekem pc-n a vice city volt az első gta sorozat, amit rendesen végigvittem(ezt csak megjegyeztem
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest