- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
(Kolombusz) #20243 üzenetére
HDMI-s dvd player már nagyon olcsón kapható, én még áprilisban vettem akkor 15k-ért egy nagyon alap kiakciózott lg-t, de 1080i-re is felskáláz, és nem zavarja a magyar ékezetes karakter sem a feliratos divxnél és usb is van rajta.
Box (vagy csak az enyém)egy vicc dvd lejátszásra, asztaliból csak elindításnál van egy kis hang, divx-nél meg semmi a pendrive miatt. -
tiv83us
veterán
válasz
Hat mivel BR lejatszot is szeretnek majd egyszer, ahhoz nem baj ha Full HD a televizio is...de ez meg a jovo zeneje, meg nagyon off.
-
eddie17
addikt
válasz
Dvd-t meg HD a gépről nyomom. Teljesen jó így(főleg a hd
).
Nézegettem én is a hdmi-s dvd legjátszókat, sokkal jobb képe van a tv-n mintha scart-al csatlakoztatnád.
Csak a upc adásával nem vagyok megelégedve, de ez nem ide tartozik.)Mr.Grincs: Az jóféle lehet. Nekem van egy kényelmes bőrszékem, nekem az lesz befogva, de még alakul az elrendezés, még agyalok hogy legyen.
Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- ASUS routerek
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest