Új hozzászólás Aktív témák
-
erozsolt
tag
SOS!!!
Megtörtént a várva várt upgrade, végre lecseréltem a 3500+-omat egy 4800+-ra, úgy gondoltam végre nyugodtan tudok dolgozni, erre fél óra teszt és munka után egyszer csak kapok egy kék halált! Próbálom újraindítani a gépet, de nem reagál, csak a 220V kihúz-bedug segít. Mikor bedugom égtelen sípolásba kezd a gép, olyan 1 mp sípolás, 1 mp szünet, 1 mp sípolás, 1 mp szünet. Gondolom biztos valami BIOS hülyeség, kikapom a CMOS elemet, erre: ugyanaz! Pár bedug-kihúz után kb. 5x-re sikerül bebootolni a windowsnak, de 5 perc után megint lefagy. Kihúz-bedug: megint sípol.
Az upgrade-nél mindenre figyeltem, az alaplap egy MSI Neo2 Platinum, felraktam rá a legújabb BIOS-t, ami támogatja a procit és fel is ismerte rendesen. A hűtő egy Zalman és raktam rá Arctic Cooling Silver 5-t ezzel igazán nem lehet gond, rendereléskor ment 65-fokra a proci, egyébként 48-fokon állt.
A gép hátán a négy led így áll (piros, zöld):
PP
PZ
Mi történhetett, mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Silvercrest Rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest