Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- IFA 2025: SSD-vel kombinált mini portreplikátor a Sharge-tól
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
erozsolt
tag
Na, nagyon úgy néz ki ez valami winfos probléma, bár azért olyat még nem láttam, hogy a winfos úgy hazavág egy gépet, hogy cmos reset után sem bootol... Mindenesetre most visszatettem rá egy régebbi ghost image-t és most ennél ülök! A további problémával inkább a Neo2-es topikba írok, köszi az infót!
-
erozsolt
tag
Na, egész este megy a gép egy másik XP merevlemezről, Orthos + ATITool, semmi probléma.
Visszarakom a saját installját (merevlemez csere), arról 5 perc után megint kékhalál + csipog. Újraindít: kékhalál. Visszateszem a tesztelő XP-t, arról megint megy. Annyi különbség van, hogy a sajátjára feltettem az AMD driver + Optimiser + Dual-Core hotfixet (plusz tök más XP install az egész, de ugyanarra az alaplapra/vidkarira).
[Szerkesztve] -
erozsolt
tag
válasz
venember83 #56 üzenetére
Most nézem, van egy 17A meg egy 15A-es. Betettem a Coolink 400-ast, az összesen tudott 15A-t. Ennyit a névleges teljesítményről... Szóval egy Chieftec 360-as nem olyan béna...
Valószínű azért kapcsolta le, mert meleg volt. Nekem ez csak azért fúrcsa, mert éppen neteztem. -
erozsolt
tag
Proci + vidkarihoz mit nézzek a tápon, a +3.3 +5 vagy a +12 voltot (áramerősségre gondolok)?
[Szerkesztve] -
erozsolt
tag
válasz
Flagstaff2 #36 üzenetére
Ja, ugye ezeknél a prociknál már nincs az, mint a régi 3500+-omnál volt, hogy 4x512 mega ramot csak 333 Mhz-en volt hajlandó hajtani? Elvileg mennie kell 400 Mhz / 2T-ben, nem?
-
erozsolt
tag
válasz
Flagstaff2 #10 üzenetére
OK, nem dugok rá MOLEX-et akkor sípol folyamatosan.
-
erozsolt
tag
SOS!!!
Megtörtént a várva várt upgrade, végre lecseréltem a 3500+-omat egy 4800+-ra, úgy gondoltam végre nyugodtan tudok dolgozni, erre fél óra teszt és munka után egyszer csak kapok egy kék halált! Próbálom újraindítani a gépet, de nem reagál, csak a 220V kihúz-bedug segít. Mikor bedugom égtelen sípolásba kezd a gép, olyan 1 mp sípolás, 1 mp szünet, 1 mp sípolás, 1 mp szünet. Gondolom biztos valami BIOS hülyeség, kikapom a CMOS elemet, erre: ugyanaz! Pár bedug-kihúz után kb. 5x-re sikerül bebootolni a windowsnak, de 5 perc után megint lefagy. Kihúz-bedug: megint sípol.
Az upgrade-nél mindenre figyeltem, az alaplap egy MSI Neo2 Platinum, felraktam rá a legújabb BIOS-t, ami támogatja a procit és fel is ismerte rendesen. A hűtő egy Zalman és raktam rá Arctic Cooling Silver 5-t ezzel igazán nem lehet gond, rendereléskor ment 65-fokra a proci, egyébként 48-fokon állt.
A gép hátán a négy led így áll (piros, zöld):
PP
PZ
Mi történhetett, mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tenisz topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- IFA 2025: SSD-vel kombinált mini portreplikátor a Sharge-tól
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest