- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NiMH akkumulátor
- HTPC (házimozi PC) topik
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erozsolt
tag
Na, nagyon úgy néz ki ez valami winfos probléma, bár azért olyat még nem láttam, hogy a winfos úgy hazavág egy gépet, hogy cmos reset után sem bootol... Mindenesetre most visszatettem rá egy régebbi ghost image-t és most ennél ülök! A további problémával inkább a Neo2-es topikba írok, köszi az infót!
-
erozsolt
tag
Na, egész este megy a gép egy másik XP merevlemezről, Orthos + ATITool, semmi probléma.
Visszarakom a saját installját (merevlemez csere), arról 5 perc után megint kékhalál + csipog. Újraindít: kékhalál. Visszateszem a tesztelő XP-t, arról megint megy. Annyi különbség van, hogy a sajátjára feltettem az AMD driver + Optimiser + Dual-Core hotfixet (plusz tök más XP install az egész, de ugyanarra az alaplapra/vidkarira).
[Szerkesztve] -
erozsolt
tag
válasz
venember83 #56 üzenetére
Most nézem, van egy 17A meg egy 15A-es. Betettem a Coolink 400-ast, az összesen tudott 15A-t. Ennyit a névleges teljesítményről... Szóval egy Chieftec 360-as nem olyan béna...
Valószínű azért kapcsolta le, mert meleg volt. Nekem ez csak azért fúrcsa, mert éppen neteztem. -
erozsolt
tag
Proci + vidkarihoz mit nézzek a tápon, a +3.3 +5 vagy a +12 voltot (áramerősségre gondolok)?
[Szerkesztve] -
erozsolt
tag
válasz
Flagstaff2 #36 üzenetére
Ja, ugye ezeknél a prociknál már nincs az, mint a régi 3500+-omnál volt, hogy 4x512 mega ramot csak 333 Mhz-en volt hajlandó hajtani? Elvileg mennie kell 400 Mhz / 2T-ben, nem?
-
erozsolt
tag
válasz
Flagstaff2 #10 üzenetére
OK, nem dugok rá MOLEX-et akkor sípol folyamatosan.
-
erozsolt
tag
SOS!!!
Megtörtént a várva várt upgrade, végre lecseréltem a 3500+-omat egy 4800+-ra, úgy gondoltam végre nyugodtan tudok dolgozni, erre fél óra teszt és munka után egyszer csak kapok egy kék halált! Próbálom újraindítani a gépet, de nem reagál, csak a 220V kihúz-bedug segít. Mikor bedugom égtelen sípolásba kezd a gép, olyan 1 mp sípolás, 1 mp szünet, 1 mp sípolás, 1 mp szünet. Gondolom biztos valami BIOS hülyeség, kikapom a CMOS elemet, erre: ugyanaz! Pár bedug-kihúz után kb. 5x-re sikerül bebootolni a windowsnak, de 5 perc után megint lefagy. Kihúz-bedug: megint sípol.
Az upgrade-nél mindenre figyeltem, az alaplap egy MSI Neo2 Platinum, felraktam rá a legújabb BIOS-t, ami támogatja a procit és fel is ismerte rendesen. A hűtő egy Zalman és raktam rá Arctic Cooling Silver 5-t ezzel igazán nem lehet gond, rendereléskor ment 65-fokra a proci, egyébként 48-fokon állt.
A gép hátán a négy led így áll (piros, zöld):
PP
PZ
Mi történhetett, mit nézzek meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest