Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Interceptor #17 üzenetére
-
Interceptor
addikt
A topichoz egy kis segítség: [link]
-
bazsi911
csendes tag
Sziasztok!
Én egy laptopot szeretnék összekötni Xboxal, a live-on való játék miatt, de nekem mobilinternetem van.Az X-boxot a gép érzékeli, de csak médiacserélés céljából, pedig én csak netet akarok neki adni, de azt nem kap.Vistás a rendszerem.
-
ngabor2
nagyúr
visszaolvastad az előző 13 hsz-t?
van crosslink kábeled? ha nincs, tetszőleges számtech boltba bemenve gyártanak neked 5 perc alatt (ha debreceni vagy véletlen, egy sörért én is gyártok neked).
utána meg kövesd, amit itt leírtak, csak az ip-k különbözzenek a 2 cuccon.(nincs xbox-om, de valszeg nem úgy tervezte őket a gyártó, hogy megoldhatatlan legyen...)
-
viking83
csendes tag
Sziasztok!
Black boxot szeretnék pc-vel összekötni, de még nem csináltam ilyet!
Tudna nekem valaki segíteni?
Ha igen, akkor kérlek lépésről lépésre írd le!
Előre is köszike! -
törölt tag
na én is ugy csináltam ahogy irtad, és engem is kidob egy ip ütközéssel..mit csináljak?
-
djyuri
őstag
Köszönöm az MNS-en való részletes segítséget
Mindenkinek,aki esetleg nem volna képben:
Fejlemények:
Toshiba dvd olvasó van benne és nemigen látja az írott lemezeket,ezért a flash-elés nem megy.
Nincs kicsippelve a cucc,így akár ez is okozhat gondot,de 99%,hogy nmem ez a baj...
Kábelek közül még azóta kipróbáltam kettőt (ezt más msn segítség nélkül is sikerült)
,,de sajna mindegyik kábelre ugyanaz a not connekted vagy 100%os adatvesztés a ''cmd''-parancsban...
Kb februárban lesz újra esedékes az ügy,mert akkor lesz csippeltetve a cumó...
Addigis,az ötletek jöhetnek,vagy bármi..
Köszönöm mégegyszer a segítséget -
mr_knight
senior tag
Ez a progi csak arra való, hogy a tárolásokat áthozd az XBOXodról, amúgy nekem is megvan (FORZA-t át is kéne nyomnom nehogy valami áramszünetközbe elveszítsem
)
A BOXodat újraindítottad ? És úgy csatlakozz, hogy megadod az XBOXod IP címét jelen esetben 192.168.0.2
felhasználónév: xbox
jelszó: xbox
Amúgy úgy tudod leellenőrizni, hogy beírod a Futtatásba, hogy cmd, ilyenkor feljön a Parancssor és beírod azt, hogy ''ping 192.168.0.2'' ha azt írja, hogy 100% akkor jó. Persze, hogy amit átküldött az meg is érkezett ! -
djyuri
őstag
Fejlemény...
Ha ugyanazt az ip-címet hagyom mind a kettőnek,akkor továbbra is a sárga felkiáltó jeles a kapcsolat..és kiírja a pc,hogy ip-cím ütközés.
Ha viszont a egy számot a pc-n átírok,akkor faca a kapcsolat a gép felől,legalábbis villog a két számítógép ikon...De a x-box meg ekkor azt írja ki,hogy: ''ip not confirmed''
és van egy progim..azt mondták hogy ezzel lehet komunikálni az xbox-al:
[link]
És ez a progi ''connecting failed''-et ír ki mind a két esetben... -
mr_knight
senior tag
Szia djyuri !
Az összekötéshez CROSSLINK kábel kell, ha jól tudom akkor a Keresztcsatolt kábel is ilyen. Elméletileg, ha összekötöd őket és bekapcsolod az XBOX + PC-t akkor érzékelnie kellene a gépnek, hogy a hálozati kábel bevan dugva, ha nem akkor ezekszerint nem CROSSLINK kábellel van összekoötve vagy valahol sérült, törött a kábel. Az XBOX-odon állítst be, ezeket a beállításokat !
SETUP NETWORK: tedd YES-re
STATIC IP: tedd NO-ra
IP:192.168.0.1
SUBNETMASK:255.255.255.0
DEFAULT GATEWAY:192.168.0.1 (ahoz kell, hogy kitudjon menni a netre a gépeden keresztűl)
DNS:192.168.0.1 (akkor kell, ha pl.: a www.prohardware.hu-t szeretnéd használni nem a 217.27.219.4-et ''ez linuxnál jó max, de azért beállíthatod. Mondjuk az XBMC-nél is jó, ha SHOUTCAST címe nem IP címként van megadva'')
PC-den állítsd be ezeket. Azon a hálókarin amire rádugtad az X-BOX-odat, mármint a kábelét!
IP: 192.168.0.1
SUBNETMASK:255.255.255
Ha azt akarod, hogy legyen NET az XBOXon akkor amelyikbe bejön a net a hálókaridon ott beállítod, hogy MEGENGEDEM ENNEK A SZÁMÍTÓGÉPNEK, HOGY ENNEK A GÉPNEK AZ INTERNET KAPCSOLAT HASZNÁLJÁK valami ilyesmi
Elméletileg ennyi, ha valahol elakadtál szólj !
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
A téma adott.
Van normál és keresztcsatolt lankábelem is..
Mind a kettőre felkiáltójeles ''kapcsolat'' jön létre..
Az X-box nem is reagál rá..A Gép nem is veszi komolyabban észre,hogy mi tőrtént...
Valaki esetleg tud valamit ezzel kapcsolatban?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest