Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
Na ez korrekt.
Én is valami hasonlót szerettem volna leírni. Az volt a bajom, hogy érzésem szerint ezt a cikket a CRT felmagasztalására linkelte be a Raymond a CRT vs TFT topikba, pedig erre szerintem nem megfelelő példa.
Ebből csak az derül ki, hogy a TFT még gyerekcipőben jár. Valószínűleg a piacon levő CRT monitorokról is lehetne valami hasonlóan demoralizálót összeszedni, de ezzel sem jutnánk közelebb a valósághoz. Ami pedig nem egyértelmű
Aki már váltott az nem szeretné magát hülyének érezni, ezért vadul kitart a TFT mellett. Aki még nem tette meg (esetleg anyagi okokból) az pedig szintén megragad minden lehetőséget.
A foltosság/sötétedés tényleg elég szubjektív. Eléggé szűk rétege a felhasználóknak a DTP-sek, nekik tényleg csak egyik-másik méregdrága TFT felel meg (esetelg. De tudtommal ők a CRT-ben is igen válogatósak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest